Bram Krikke: ‘Ik ben niet de beste radiomaker’

Gisteren won Bram Krikke Zilveren Ster Man tijdens het Gouden RadioRing Gala. Ondanks de prijs voor beste radiomaker van Nederland ziet Krikke zichzelf niet als de beste radio-dj.

‘Gerard Ekom vind ik oprecht de beste radiomaker van Nederland, maar met een publieksprijs kun je als leek zomaar met de prijs ervandoor gaan’, aldus Krikke.

9 Comments

 1. Bram Krikke is een jonge DJ bij SLAM FM. Hij is heel actief op sociale media en heeft zijn grote aantal volgers ook ingeschakeld bij het verkrijgen van deze “prijs”. Daarmee heeft deze prijs dus een foute naam, moet heten “de radiomaker met het grootste aantal actieve volgers op sociale media”.
  Deze prijs kan dus worden afgeschaft.

 2. Je kunt ook concluderen dat hij juist laat zien hoe belachelijk die prijs eigenlijk is. Lex Harding vindt hem trouwens een talent ;

 3. Bram zegt dat zelf ook: “Gerard Ekom vind ik oprecht de beste radiomaker van Nederland, maar met een publieksprijs kun je als leek zomaar met de prijs ervandoor gaan.”
  (zal wel EkDom moeten zijn)

  Was Lex niet eigenaar (oprichter?) van SLAM FM?
  En Bram Krikke is zeker een talent bij het gebruik van sociale media als radiomaker…..

  Maar ik ben het wel eens met Ruud de Wild die de radioring boycotte omdat hij niet mee wilde doen aan het “zieltjesverzamelen”.
  Sowieso raar dat je zelf aan de bak moet (of je sidekicks moet inzetten) met “niet-radio-maken”, om een radioprijs te winnen.

 4. Hulde voor Bram’s zelfkennis . Op TV is hij wel leuk, omdat ene Dennis met ’n twents accent, eigenlijk de leukste aangever is. Op de radio is hij absoluut niet leuk , althans niet leuk/goed/onderhoudend genoeg om hiervoor ’n prijs te krijgen. Over het meisje Marieke maar te zwijgen !!!!!

 5. Als we Spreekbuis gaan vullen met berichten in de trant van “Ik ben niet de beste….”, dan kunnen we nog veel berichten in die categorie verwachten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*