Rob Goossens maakt overstap naar Veronica Superguide

Mediaverslaggever Rob Goossens gaat vanaf 18 oktober aan de slag voor Veronica Superguide (DPG Media). Voor het magazine zal hij onder andere een wekelijkse column schrijven, achtergrondreportages maken en interviews doen.

Rob: “De afgelopen tijd heb ik van een afstandje gezien hoe Veronica Superguide meer journalistiek elan heeft gekregen, zowel online als in het weekblad. Ik zie ernaar uit om aan die ontwikkeling bij te dragen met onthullende reportages, spraakmakende interviews en natuurlijk mijn wekelijkse column.

Rob Goossens is als deskundige geregeld te zien aan de desk bij RTL Boulevard. Afgelopen werkte hij als mediajournalist bij De Telegraaf.

Rob Goossens: ‘Mooie dingen komen en mooie dingen gaan. Met lichte weemoed trek ik deze maand de deur achter me dicht bij De Telegraaf. Maar met nog veel meer trots ga ik als columnist, verslaggever en interviewer aan de slag bij Veronica Superguide!’

1 Comment

  1. Robje, de zelf benoemd media deskundige die er altijd en overal naast zit wat betreft nieuwtjes, bronnen, voorspellingen en domme gedachten verzinsels gelijk uitspraak. Eentje dan, Tijd voor MAX zal naar 22.30u gaan als de NPO nog geen alternatief heeft gevonden voor Pauw/Jinek.
    RTL Boulevard gooi deze man er heel snel uit. Er bestaan gewoon echte media deskundigen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*