Rick Nieman op De Perstribune van MAX

Aanstaande zondag 24 februari zijn programmamaker Rick Nieman en voetbaltrainer Adrie Poldervaart te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Rick Nieman, te gast in het eerste uur, is momenteel op tv te zien met de reportagereeks Langs Romeinse Wegen, waarin hij door het land reist wat hij ‘met afstand het mooiste land van Europa’ noemt: Italië. Verder is Nieman elke zondag te zien in het ‘rechts georiënteerde opinieprogramma WNL op Zondag. In het verleden was hij onder meer de anchor van RTL Nieuws.

Adrie Poldervaart, te gast in het sportuur, is sinds dit seizoen trainer van Excelsior. Poldervaart maakte een opvallende carrièrestap: tot voor kort was hij in dienst als fysiotherapeut van de Rotterdamse club. Een onbekende in het trainersvak is hij niet; in 2015 werd Poldervaart onderscheiden met de Rinus Michels Award voor beste trainer in het amateurvoetbal.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij het tienjarig jubileum van WNL: de omroep met een rechtse signatuur. Ook vertelt hij over de opmerkelijke mediagebeurtenissen van de afgelopen week.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*