René Mioch start YouTube-kanaal ‘Binge Talks’

Met de komst van videodiensten als Videoland, Netflix en Amazon Prime Video is de filmwereld aan het veranderen. Nu vooral met de huidige Coronacrisis slaan veel Hollywoodfilms de bioscoopzalen over en zijn direct vanaf de bank te bekijken. ‘Mister Film’ René Mioch speelt hierop in en komt wekelijks met een Youtube-uitzending, waarin hij vertelt wat de ‘must see’ series en films zijn op onder andere Netflix, Videoland, Disney+, HBO & Ziggo.

René Mioch heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring in de film- en televisiewereld. Hij reist regelmatig de wereld af om de groten van het witte doek te spreken. Sinds 2005 is hij een van de founders van FCCE, een bedrijf dat zich bezig houdt met het produceren, distribueren en exploiteren van film gerelateerde content. Voor Nederland wordt daar onder meer Films en Sterren op RTL geproduceerd. Daarnaast wordt het programma in meer dan 80 landen uitgezonden. Ook is René de bedenker en initiatiefnemer van de Rembrandt Award.

René Mioch: “We moeten allemaal binnen blijven, dus kijken we allemaal veel naar de streaming services. Dat zijn er zo langzamerhand zo veel dat we door de bomen het bos niet meer zien. Ik merk dat er veel behoefte is aan het gesprek over wat moet ik zien? Wat heb jij gezien? Waar kan ik het vinden? Ik krijg dagelijks apps en berichten van mensen die mij om tips vragen, ze weten het af en toe niet meer met al het aanbod. Via Binge Talks kan ik nu tips geven maar ook luisteren naar de kijkers die ondertussen ook allemaal film- en serie kenner zijn geworden.”


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*