Talpa Network start met digitaal fitnessprogramma

Kinderen kunnen niet meer naar school en zitten veel thuis. Naast LINDA.’s fitchallenge voor vrouwen, starten S1, Fitchannel.com en The Creator Mansion vanaf 23 maart daarom ook met een sportief initiatief voor de jeugd.

In Jong Nederland blijft in beweging dagen bekende sporters en TikTokkers Nederlandse jongeren (en hun ouders) uit om in beweging te blijven tijdens de coronacrisis, onder de hashtag: #StayFitChallenge. Eén maand lang helpen we de jongeren gratis op een leuke en laagdrempelige manier met simpele work-outs en sportieve weekchallenges via social media. 

Fitchannel.com maakt elke week een nieuwe challenge bekend op het TikTok-kanaal van The Creator Mansion. Daarnaast is er elke dinsdag en donderdag een live training van zestig minuten met bekende sporters als Mark Tuitert, samen met de deelnemende TikTokkers en influencers.  Grote TikTokkers zoals Sidney Dunk, Lieke Hammink en Jesse van Wieren, maar ook influencers Thomas Brok en Spaze hebben aangegeven mee te doen met dit initiatief en dagen hun volgers uit om ook mee te doen. Daarnaast worden de trainingen gedeeld via KIJK.nl. Radio 538 en SBS6 omarmen het initiatief via social media. Met een bereik van meer dan 7 miljoen hopen ze op deze manier zo veel mogelijk kinderen uit te dagen en in beweging te houden.  

Thomas Brok: “Het is natuurlijk vervelend dat we nu minder makkelijk de deur uit kunnen, daarom is dit een superleuk initiatief! Bewegen is gezond en we doen het samen. Zo zijn we toch nog een beetje in contact.” 

Suzanne Pronk, VP Social bij Talpa Network: “Mooi om te zien dat tijden als deze ook kunnen verbinden. Dit idee ontstond afgelopen maandag bij ons, fantastisch dat we dit, met het gehele team, Fitchannel.com en The Creator Mansion zo snel hebben kunnen neerzetten.” 

Met dit initiatief hopen S1, Fitchannel.com en The Creator Mansion Nederland een positieve en sportieve boost te geven voor de hele familie.

Bezoek voor meer informatie of deelname het kanaal van The Creator Mansion via: TikTok.com/@creatormansion of bekijk de livestreams via KIJK.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*