Relaxter televisiekijken in je woonkamer? Ruim je spullen in huis eens goed op

Een schaal popcorn, een zak chips en je favoriete programma’s op televisie of via je streamingdienst. Dat is hoe we ons weekend graag doorkomen. Maar als je woonkamer volstaat met spulletjes waardoor je haast je televisie niet meer ziet staan, of als je simpelweg wordt afgeleid door alle rommel, is het moeilijk om te genieten van een avondje bankhangen met de televisie aan. Een grote schoonmaak doen is een hele stap, maar met een mobiele opslagruimte wordt het opeens een stuk makkelijker.

Wat is een (mobiele) opslagruimte?

Een opslagruimte is een soort kamertje of box in een enorm gebouw, ergens anders in de stad of plaats waar je woont. Hier kun je spullen kwijt die je eigenlijk thuis niet meer gebruikt. Dat zijn spullen die je wel wilt bewaren, maar simpelweg niet passen in je woonkamer of woning. Denk aan oude meubels of andere spullen.

Het nadeel van een normale opslag is dat je je spullen altijd naar het gebouw moet brengen, en dat kost veel tijd. Met een mobiele opslagruimte voor de deur ben je daarvan af. Je bestelt een container die je voor de deur plaatst en laadt je spullen in je eigen tempo in. Als de container vol is, zal het opslagbedrijf deze komen ophalen.

Ook handig als je gaat verhuizen

Heb je zojuist je oude huis verkocht, maar heb je de sleutel van je nieuwe woning nog niet? Op dat moment van je verhuizing kun je een beetje met je handen in het haar zitten. Een opslagruimte huren Katwijk, of in een andere plaats, kan de oplossing zijn. Erkende verhuizers van een opslagbedrijf als Oomen Opslag kunnen je zelfs helpen met het correct versjouwen van alle spullen en later ook helpen de container weer uit te pakken als je je nieuwe woning eindelijk betrekt.

Duurzaam en veilig opslaan

Bij een mobiele container worden al je spullen altijd op één plaats opgeslagen. Hierdoor heb je minder kans op schade en verlies van spullen, want alles bevindt zich op dezelfde plek. De opslagruimtes voor mobiele containers bij Oomen Opslag zijn beveiligd met camera’s, en je kunt alleen bij je container in het gebouw met een unieke eigen pincode.

De opslagruimtes zijn bovendien niet alleen veilig, maar ook duurzaam, want de wagens die je container ophalen zijn elektrisch en de opslagruimtes zijn voorzien van stroom met zonnepanelen. Je vindt dit soort opslagruimtes in het hele land. Zo kun je een opslagruimte huren Noordwijk, maar ook in andere plaatsen en steden in het westen en zuiden van Nederland.