#vacature Redacteur Gouden Televizier-Ring Gala (AVROTROS)

Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisseling? Word redacteur bij het Gouden Televizier-Ring Gala. In deze functie geef je mede gezicht en inhoud aan het programma. Meer weten over de werkzaamheden? Lees dan gauw verder!

Redacteur Gouden Televizier-Ring Gala
Uren per week: 36
Contractduur: 3 maanden
Sluitingsdatum: 15-04-2024

Werkzaamheden

 • Je neemt actief deel aan redactieoverleg, komt met ideeën en voorstellen over de inhoud van het programma.
 • Je bereidt inhoudelijk, organisatorisch, en in voorkomend geval productioneel de items voor.
 • Je schrijft scripts en teksten.
 • Je zoekt geschikt beeldmateriaal en fragmenten.
 • Je maakt binnen overeengekomen kaders zakelijke afspraken.
 • Je bereidt gesprekken voor en begeleidt gasten.
 • Je draagt mede zorg voor content op website/social media.

Profiel

 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van amusement en evenementen.
 • Ervaring in het maken van tv programma’s.
 • Zeer creatief; out of the box denkvermogen.
 • Groot (BN’er) netwerk.
 • Kennis van het tv-landschap. Je kijkt veel en bent op de hoogte van wat er speelt.
 • Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Snel en vooral nauwkeurig kunnen werken; stressbestendig.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Enthousiasme en betrokkenheid.
 • Harde werker, geen 9 – 17 mentaliteit en beschikbaar in de weekenden.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een interessante baan in een dynamische, ambitieuze en plezierige werkomgeving biedt AVROTROS een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO voor het Omroeppersoneel (schaal G). Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2024 tot en met 31 oktober 2024.

Vragen
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Kimberly Kea (Eindredacteur) via kimberly.kea@avrotros.nl.

Reageren 
Wil je reageren op deze vacature druk dan op de button ‘solliciteren’. 
Heb jij al eerder gesolliciteerd op een vacature bij AVROTROS? Wijzig dan je wachtwoord hier anders krijgen wij jouw sollicitatie helaas niet binnen!

AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS.

AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma’s te maken. Voor ons. Heel Nederland.

Bij AVROTROS geloven wij in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Daarom nodigen we kandidaten met een diverse achtergrond van harte uit om te solliciteren. Wij waarderen de verschillen tussen mensen en willen graag een team samenstellen dat een afspiegeling is van de samenleving waarin wij opereren. We zeggen er eerlijk bij dat we daar nog niet zijn. Als je dat niet erg vindt en daar samen met ons aan wil werken, staan we daar heel erg voor open. 


Wij streven naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve mediaprofessionals te solliciteren op onze vacatures. Als we de ideale collega eerder vinden dan sluiten we de vacature. Als het nodig is laten we de vacature langer openstaan. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Online screening, bijvoorbeeld via zoekmachines en sociale netwerken kan onderdeel zijn van het selectieproces.

Sollicteren

6 Comments

 1. “AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt”

  AVROTROS is er voor iedereen maar noemt zichzelf de omroep voor ons. Dat is best gek. Of toch eigenlijk ook weer niet want dat is namelijk wat de omroep letterlijk is. Naar buiten toe uitstralen dat ze er voor iedereen zijn maar in de praktijk heel erg naar binnen gekeerd. Dit komt in veel radio en tv programma’s naar voren maar ook bij evenementen als het muziekfeest, de Televizierring, de Wie is de Mol, het songfestival etc. AVROTROS staat naar eigen zeggen tussen de mensen maar eigenlijk is de kijker/luisteraar/bezoeker van een evenement bijzaak.

  Vroeger stond de TROS veel meer tussen de mensen. De omroep moet proberen daar weer naar terug te keren. AVROTROS (slaat overigens als naam aan elkaar helemaal nergens op) moet niet de omroep van ons zijn maar de omroep van jou.

  • Ze gaan het niet veranderen maar ik heb wel gelijk. Trouwens, als je kijkt naar de programma’s en andere (commerciële) neven activiteiten die AVROTROS all jaren bezigt dan heeft dat met een publieke omroep niet heel veel meer te maken. Er zal bezuinigd moeten worden de komen jaren bij de NPO met minder omroepen. Wat mij betreft is AVROTROS een van de eersten om over hoort te gooien met daarbij Zwart, ON, WNL, PowNed en KRO-NCRV. Gevolgd door de rest van de omroepen. Al tientallen jaren een volledig achterhaald en duur systeem.

 2. “Ben je op zoek naar een baan …”. En dan een vacature bieden voor slecht 3 maanden werk volgens de CAO. Geen zzp-klus want die gaat uren declareren en hier moet je 60 uur per week werken (geen 9-5-mentaliteit), als ’t niet meer is, maar je krijgt maar voor 36 uur betaalt. Klatergoud.

 3. Wat een ongelooflijke ***baan. Voor een hongerloon mag je je 60 uur per week 3 maanden lang uit de naad werken en maar 36 uur betaald worden.

  Ik dacht dat ze met meer langdurige contracten gingen werken bij de PO. Iemand die eerst een tijd aan 1 project werkt kan daarna prima aan een ander project werken. Daar hoeft niet steeds een hele selectieprocedure van nieuwe werknemers aan te pas te komen.

  Die afdeling HR zal ook wel een waterhoofd hebben daar bij de PO. Die houden zichzelf ook lekker in stand zo. En dat natuurlijk allemaal op kosten van de belastingbetaler.

1 Trackback / Pingback

 1. Actuele mediavacatures - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*