Red Bee Meda start ‘Red Lab’ faciliteit in London

Red Bee Media heeft een nieuwe R & D-faciliteit geopend in hun hub in Broadcast Center, West-Londen.

‘Red Lab’ Londen heeft een eigen cloudplatform voor testen op afstand, evenals vergader- en samenwerkingsruimte voor broadcast- en netwerkingenieurs en solution architects.  

Red Bee Media heeft nu zijn R&D-activiteiten onder één naam gezet.  Andere Red Lab-faciliteiten zullen dit jaar in Zweden en Nederland worden geopend.

“Vroeger hadden we ingenieurs die aan elke klant of project waren gewijd, maar met de migratie van al onze klanten naar een gedeelde, op software gebaseerde technologiestack, moeten we ons op een heel andere manier organiseren. Red Lab, Londen stelt onze multidisciplinaire teams in staat om te experimenteren en samen te werken, zodat we proactief innovatie in onze diensten kunnen stimuleren”, meldt Alex Dubiez, Head of Playout Solutions.

Red Bee Media heeft eerder innovatieprojecten uitgevoerd in zijn meerdere hubs, maar Red Lab is een manier om R & D-activiteiten te formaliseren en speciale en verbonden onderzoeksruimten onder één vlag te creëren. Het is de volgende stap om te voldoen aan de toekomstige eisen van omroepen en contenteigenaren en in 2019 zijn er extra Red Lab-faciliteiten gepland in Zweden en Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*