Raquel Schilder van WNL naar RTL Nieuws

Journalist en presentator Raquel Schilder stapt per 1 november 2023 over van WNL naar RTL Nieuws. De 30-jarige Schilder maakt vanaf die datum onderdeel uit van het verslaggeversteam. Ze was tot voor kort te zien als presentator van de WNL-programma’s Goedemorgen Nederland, Stand van Nederland: Generatie Next en Stand van Nederland: De Koplopers. 

RTL Nieuws-hoofdredacteur Ilse Openneer is blij met de komst van Schilder als nieuwe Binnenlandverslaggever: “Raquel is een aanwinst voor onze redactie. Ze is scherp, vasthoudend en heeft oog voor aansprekende nieuwsverhalen uit de steden en dorpen van Nederland. Goed nieuws voor ons, maar vooral voor de RTL Nieuws-kijkers en volgers van onze nieuwsapp.”  

2 Comments

  1. Gefeliciteerd

    Bnnvara placht te zeggen dat zij een kweekvijver zijn voor nieuw talent met hun academie. Wnl schept niet op maar doet het gewoon. Veel presentatoren van wnl ochtend zitten nu bij anderen

  2. Mooi zo, kan ik weer met een gerust hart kijken naar WNL. Wat een slechte presentatrice zeg met haar duckface. Kijkt meer in de camera, dan dat ze oplet wat er gezegd wordt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*