Ralf Verhoef vertrekt na bijna kwart eeuw bij Angry Bytes

Eind deze maand stopt co-founder Ralf Verhoef bij het Hilversumse mediatechnologiebedrijf. Angry Bytes is bekend van interactieve tv-toepassingen voor oa Het Eurovisie Songfestival. Hun abc-manager wordt gebruikt voor een groot aantal media-organisaties. 

Verhoef:’Na ruim 23 jaar Angry Bytes komt er op 31 december een einde aan mijn periode bij het fantastische bedrijf dat ik in 2000 samen Marc Veuger en Michiel Veenstra oprichtte.  Ik heb gekozen voor het vervolg van mijn (zakelijke) carrière in de reisbranche met de oprichting van de Bucket List Travel Group! Samen met Willem Balkenende en Rick Dekkers ga ik het avontuur aan om met onze reismerken Florivida en Bucketlist Travel de wereld te veroveren!’

Lees ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*