Radio509 nu ook op de smartspeaker

In steeds meer huishoudens staat een smartspeaker. Met een aantal simpele commando’s kande smartspeaker de verwarming hoger of lager zetten en de lampen in de kamer uit en aan doen. En als je roept: “Okay Google speel Radio509”, dan hoor je, zonder dat je verder ook maar iets hoeft te doen, Radio509. Ideaal voor de directe doelgroep van Radio509, visueel beperkten.

Volwassen muziekmix & nieuws
Radio509 zendt 24 uur per dag een scala van programma’s uit die voornamelijk gemaakt wordendoor visueel beperkte programmamakers. Al is de visuele beperking bij Radio509 geen beperking, want de radiostudio is blind te bedienen. De radioprogramma’s van Radio509 zijn buitengewoon toegankelijk voor een breed publiek. Onze slogan is niet voor niets: “Voor iedereen die horen wil!”

Vooral de volwassen muziekmix afgewisseld met nieuws, scoort steeds beter bij eengroeiende groep luisteraars, ook buiten de directe doelgroep. Want door steeds meer luisteraarswordt Radio509 ontdekt op het werk. Met de player op de Radio509 site, is Radio509 op iedere werkplek gratis te beluisteren.

Primair medium
De radio is voor goed ziende mensen een secundair medium geworden, de radio staat op heel veel plaatsen op de achtergrond aan. Onbewust wordt er op grote schaal geluisterd, want je kunt je ogen dicht doen, maar je oren niet. Voor veel Radio509 luisteraars en programmamakers is de radio echter het primaire medium. Zij zijn auditief bevoorrecht door minder of geen zicht. Hun gehoor is extra goed ontwikkeld omdat ze afhankelijk zijn van geluid.Bij Radio509 komt informatie in de vorm van geluid op de eerste plaats in live uitzendingenen podcasts.

4.5 miljoen huishoudens
Radio509 is te ontvangen in 4.5 miljoen Nederlandse huishoudens via de kabel van o.a. KPNTele2 en XS4all op kanaal 830. Daarnaast is Radio509 overal in Europa te beluisteren met de gratis app voor alle smartphones. En Radio509 hoor je natuurlijk ook op de Orion Webbox en via de site van Radio509. Wekelijks bereikt Radio509 ruim 100 duizend luisteraars met haar volwassen muziekmix afgewisseld door themaprogramma’s over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*