Radio4All te beluisteren op FM

Radio4All is nu te beluisteren op FM. Afgelopen zaterdag werd de zender in Rotterdam op 90.5 FM geactiveerd, waardoor het station nu zijn eerste FM-signaal heeft. Binnenkort zullen ook steden volgen.

Onlangs is aangekondigd dat Radio4All gaat samenwerken met Radio Netwerk Nederland voor het onderhoud van het FM-zendernetwerk. Dit netwerk, dat uit 16 locaties bestaat, moet binnen de komende zes weken volledig operationeel zijn. Voor 1 december dienen alle frequenties conform de licentie te functioneren.

Sinds 1 september heeft Radio4All de mogelijkheid om uit te zenden op de nationale FM-frequentie A08, eerder in gebruik door Sublime. Al eerder ging de zender op DAB live. Giel Beelen is aangetrokken om als programmadirecteur de zender op te tuigen.

9 Comments

 1. Verticale radio terwijl er al podcasts zijn die overal en op elk willekeurig tijdstip van de dag kan beluisteren. Dit gaat zo floppen!

  • Snap dit soort reacties nooit zo. Podcasts zijn on-demand radio, net zoals muziek playlists dat zijn. Net als bij iedere andere zender gaat het om de juiste mensen en programma’s op de juiste tijden zetten om een publiek te binden.
   En als het enigzins werkt zouden ze daarmee ook zomaar een groot podcastnetwerk kunnen ontwikkelen waar ze aan kunnen verdienen. Moeilijk weliswaar, maar niet onmogelijk.

  • Word verloopig iets Anders maar als niet aanslaat dat zal het snel verkocht gaan worden aan een dpg of mediahuis die er dan weer top 40 zendertje opzetten en heb een Q-NON-STOP dus ik hoop dat die Joost Zuurbier lange adem heeft

 2. Ik hoorde iemand Nederlandstalig zeggen?
  Radio voor de polder!
  Hans van,Wilgenburg, Tineke, Euh. Daniel Dekker!
  En Jurgen van den Berg voor het altijd leuke letterspel.

  Een W een I en een N, maal 2 , plus “situatie”
  Boeming business Giel.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*