Hardwell terug op Radio 538

!Hardwell, één van de grootste en meest succesvolle dj’s van Nederland, presenteert vanaf vrijdag 3 november zijn programma ‘Hardwell On Air’ op Radio 538. Het programma wordt iedere eerste vrijdagnacht van de maand uitgezonden van 02.00 tot 03.00 uur. Dit werd zojuist bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event in het 538 DJ Hotel.

Hardwell: “Ik ben mega enthousiast over de comeback van ‘Hardwell On Air’ op de radio! De show was altijd de perfecte manier om te verbinden met mijn fans en de muziek te delen waar ik zoveel passie voor heb. Het heeft even geduurd om deze herlancering voor elkaar te krijgen, maar ik kijk er ontzettend naar uit om dit nieuwe HOA-tijdperk af te trappen in samenwerking met Radio 538!”

Dave Minneboo, Creative Director Radio: 
‘Onze danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond heeft een waanzinnige line-up met Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Tiësto. Na Hardwell zijn comeback, kan hij met zijn radioshow natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Vorig jaar draaide hij na vier jaar zijn allereerste set in Nederland op 538 Koningsdag tijdens een verrassingsoptreden, we zijn blij dat we hem nu officieel aan ons team toevoegen als nieuwe 538-dj!”

1 Comment

  1. En dat voor een zender dat straks weer een Top 1000 gaat uitzenden met ABBA, Billy Joel en Queen.

    Verder is er niks nieuws aan HOA op 538, hij had even een pauze ingelast daaarvoor zat hij er ook al jaren. Tis weer een Wij van WC Eend gevalletje.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*