Radio Royaal neemt etherfrequentie van Radio Decibel over

Vanaf 1 februari is Radio Royaal in de ether te horen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. De zender maakt daarmee een comeback en neemt voor een deel de etherfrequentie van RadioNL en Radio Decibel over.

Radio Decibel is alleen nog maar online te horen. Op Radio Royaal zullen onder andere Rick Waltmann, Stefan Brau en Barry Brand te horen zijn.

Radio Royaal was ook eerder in de ether te horen, maar in 2016 ging de zender verder als 8FM. Ook deze zender staakte later haar uitzendingen.

Bron: MediaMagazine.nl

13 Comments

  1. Ik luisterde elke dag naar Decibel. Super jammer dat het Radio Royaal is geworden. Wat een slechte zender. Zonde van de ether frequentie. Snel weer terug draaien!

    • Zo jammer dat decibel niet meer op de radio te luisteren is. Luisterde dat echt iedere dag. Royaal is echt een waardeloze zender. Rot muziek.

  2. Jammer ik luister radiodecibel elkedag in de douche in de auto altijd nu is er bijna niks meer radio royal wat een bagger zender is dit

  3. Idd wat een bagger die radio Royaal. Ik zit veel in de auto voor mijn werk en altijd Decibel op mijn radio. Terug met die radio Decibel…!!!

  4. Ik vind het wel lekker klinken, dat Radio Royaal. Weer eens wat anders dan al die kopietjes van elkaar. Radio Decibel zal mettertijd wel terugkeren op FM, ben ik van overtuigd. Even geduld nog!

  5. Wat een ***zender… geef mij maar Decibel terug! Gelukkig werkt streamen nog… maar via ether was toch wel een stuk makkelijker.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*