Qmusic-dj Stephan Bouwman over tattoomisser in Eerste Hulp bij Tattoo Disasters

[PARTNERBIJDRAGE] In de aflevering van vrijdag 8 januari deelt Alexander het bizarre verhaal achter zijn tattoo met Dennis Weening, Bella Hay en tattoo-experts Robert Aalbers, Hans Pasztjerik en Kristel Met. 

Alexander had namelijk samen met zijn toenmalige vriendin afgesproken om elkaar een tattoo als cadeau te geven. Ze hadden vooraf wel een paar regels afgesproken, maar verder zou het een verrassing blijven. Toen Alexander het eindresultaat zag, bleek dat zijn vriendin zich aan geen enkele regel had gehouden, en het allerergste; de volgende dag beëindigde ze de relatie van drie jaar. Alexander wil dit hoofdstuk zo snel mogelijk afsluiten en weer positief naar de toekomst kunnen kijken

Ook de 22-jarige Sasha brengt een bezoekje aan de pop-up kliniek. Sasha heeft van haar ouders groen licht gekregen op haar 18de verjaardag voor het laten zetten van tattoos. Waarom daar dan niet optimaal gebruik van maken? Samen met haar vader kwam ze op een beurs het perfecte ontwerp tegen, dacht ze. Nu een paar jaar later is Sasha moeder van een dochter en vindt zij de tattoo niet meer bij haar passen als persoon en als moeder. Sasha is op zoek naar een vrolijkere en vrouwelijkere tattoo die ze met trots kan laten zien.

Tot slot gaat Bella langs bij radio-dj Stephan Bouwman.Hij vertelt het hilarische verhaal achter zijn tattoomisser. Deze tattoo heeft hij laten zetten voor een challenge op de radio met Streetlab. Na wat wikken en wegen kon hij eigenlijk niet meer terug en heeft hij geblinddoekt een tattoo laten zetten op zijn bovenarm. Stephan zelf kan er de lol wel van inzien, maar hij weet niet zeker of er inmiddels een straatverbod tegen hem is aangevraagd….

Spike krijgt met ingang vanaf deze maand een nieuwe sound met Dennis Weening als vaste station voice om alle Spike programma’s aan te kondigen.Dennis‘Naast het presenteren voor Spike, heb ik nu een nieuwe klus erbij waar ik erg naar uit kijk! Vanaf januari 2021 neem ik het voice-over stokje over van Jay Jay Boske als stem van ViacomCBS zender Spike‘.
Over Eerste Hulp bij Tattoo Disasters:In Eerste Hulp bij Tattoo Disasters laten we zien dat van ieder stukje schaamtelijke inkt een echt kunstwerk te maken is. Vanuit hun passie voor tatoeages verslaan Dennis en Bella wekelijks de persoonlijke verhalen en begeleiden ze samen met drie gerenommeerde tattoo-experts Robert Aalbers, Hans Pasztjerik en Kristel Met de tattoobezitters bij de spannende momenten. Naast deze tattoobezitters zoeken Dennis of Bella iedere week een BN’er op die hen vertelt over zijn/haar tattoomissers en tattoos waar zij enorm spijt van hebben gekregen. De tatoeages kunnen uiteenlopen van een impulsieve jeugdzonde tot een dronkenmansactie of een tatoeage die het gewone leven behoorlijk in de weg zit. Houd al het nieuws omtrent Eerste Hulp bij Tattoo Disasters goed in de gaten en volg ons op social media! @spiketvnl #EHBTD #Tattoodisasters

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*