Radar start met eigen radioprogramma

Het multimediale platform Radar komt na het succesvolle televisieprogramma, het veelgelezen consumentenmagazine en de goedbezochte website vanaf zaterdag 14 januari 2017 ook met een eigen radioprogramma: Radar Radio. Presentator Mischa Blok kijkt in het programma met een kritische blik naar consumentenzaken. Daarbij wordt, zoals men gewend is van Radar, de confrontatie met bedrijven en overheden niet geschuwd. Radar Radio wordt elke zaterdag uitgezonden van 15.00 tot 16.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1.

Mischa Blok is verheugd met haar nieuwe rol: “Ik beschouw het als een eer om op zo’n sterk merk als Radar te mogen voortborduren. Ik kijk er enorm naar uit om live in gesprek te gaan met luisteraars, hun persoonlijke ervaringen te horen en voor hen op te komen indien nodig. Radar Radio moet een betrokken, informatief en spraakmakend programma worden waar luisteraars zich altijd gehoord voelen.”

Loden Radioleeuw
Radar Radio reikt in haar eerste uitzending, op zaterdag 14 januari 2017, de Loden Radioleeuw uit. Welke radioreclame is de grootste oorwurm en wordt door de luisteraar als meest irritante radioreclame beschouwd? Luisteraars kunnen vanaf vandaag al radioreclames nomineren en vanaf 12 december stemmen op hun favoriet op lodenleeuw.nl/radio.

Mischa Blok
Mischa Blok was nieuwslezer bij ANP en BNR Nieuwsradio en verslaggever/samensteller bij TROS In Bedrijf. In 2011 won ze de RadioLab-prijs voor ‘Dit is Radio 1′. De afgelopen drie jaar was ze verslaggever bij Radio EenVandaag, waar zij bekend stond om haar betrokken interviewstijl, altijd op straat, dichtbij de mensen en maatschappelijk geëngageerd. Daarnaast heeft zij verschillende Radio 1-programma’s gepresenteerd, zoals ‘De Radio 1 Audiotrip’, ‘De Kwartiermakers’ en ‘Tussen Droom en Daad’ en ‘Trending Vandaag’ en maakte ze spraakmakende radiodocumentaires, onder andere over haar eigen adoptie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*