Quadia bundelt krachten en gaat verder als Motionmakers

Online-videospecialist Quadia maakt een krachtige verandering door en gaat verder onder de naam Motionmakers, dit in nauwe samenwerking met het gelijknamige Belgische zusterbedrijf. Beide bedrijven maken deel uit van de EMG Groep en werken als zodanig al regelmatig samen. Het samengaan is een strategische stap voor beide bedrijven aangezien ze hun uitgebreide expertise op het gebied van videoproductie en online events bundelen.

De bedrijven werken gezamenlijk voor een groot aantal internationale klanten, zoals ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Deloitte, BNP Paribas Fortis en overheden zoals NMBS, VDAB, Ministerie van Defensie en enkele EU-instellingen. Allemaal gerenommeerde bedrijven en organisatiesmet een sterk gevarieerde communicatiebehoefte die steeds vaker video inzetten. Motionmakers bestaat uit een team van producers, creatives, regisseurs, editors en motion designers. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen die gaan voor het maximale, kwalitatieve onderscheidende video content. 

Het managementteam van Motionmakers bestaat uit Wendy van der Linden en Amnon Bolle (Motionmakers Nederland) en Filip Porrez en Cris Jansen (Motionmakers België), die hun sporen hebben verdiend in de videoproductie- en evenementenindustrie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*