Qmusic zoekt een ‘Vlogmeister’

Vanaf deze week gaat Qmusic op zoek naar een nieuwe vlogtalent van Nederland. Met ‘Vlogmeister’ biedt Qmusic onontdekte vlogtalenten een landelijk podium. Luisteraars spelen een belangrijke rol in de zoektocht naar de winnaar, die na diverse stem- en juryrondes wordt gekozen. De Vlogmeister ontvangt een jaarcontract en zal daarmee bijdragen aan de uitbreiding van online videocontent over de wereld van Qmusic.

Iedereen kan zich opgeven om de Vlogmeister van Qmusic te worden. De jury zal uit alle video-inzendingen drie favoriete kandidaten selecteren. Op 11 mei organiseert Qmusic ‘V-day’, waarbij nog drie kandidaten kans maken om deel te nemen aan de finale. De drie kandidaten met de meeste views op ‘V-day’ vormen, samen met de drie eerder geselecteerde kandidaten, de zes finalisten.

Van 17 mei tot en met 7 juni gaan de zes finalisten in online video-challenges de strijd met elkaar aan. Gedurende de zoektocht spelen de luisteraars een belangrijke rol, hun voorkeur bepaalt welke talenten er in de finale komen. Uit de drie finalisten met de meeste views zal de jury op 8 juni de winnaar bekendmaken.

Solliciteren voor Vlogmeister is mogelijk tot en met 9 mei via Qmusic.nl.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*