Q Music DJ Kai Merckx wil ochtend- of middagshow

Q Music DJ Kai Merckx te gast in populaire media podcast ‘De Broadcast’ “mijn ambitie is om uiteindelijk een ochtend- of middagshow te gaan doen”

In een nieuwe aflevering van de populaire portret/media podcast ‘De Broadcast’ Q Music DJ Kai Merckx te gast en spreekt daar openlijk over zijn radio ambitie “Mijn ambitie is wel om uiteindelijk een ochtend- of middagshow te gaan doen, op drive time terecht te komen”. Kai vervolgt “Op het moment dat ik mijn ambitie om een drive time show te maken niet bij Q zou kunnen uitvoeren, dan sta ik zeker open om dat bij een andere zender te doen”. Hij heeft het pad al goed uitgestippeld en benadrukt in ‘De Broadcast’ “ik word 32, als ik voor of rond mijn 35e een drive time show zou hebben dan zou ik dat zeker ambiëren”. 

Kai begon zijn loopbaan bij de Belgische radio om via een omweg bij Q Music Nederland terecht te komen. Hij deed mee aan het Q College en kreeg zijn eigen radioshow op de zender. Tegenwoordig is Kai, met zijn programma doordeweeks tussen 19 en 22 uur te horen. Hiermee is hij een vaste waarde in de programmering op 1 van de grootste radiostations van het land. Daarnaast hoor je Kai regelmatig als invaller van Mattie Valk of Domien Verschuuren. In een mooi gesprek wordt, aan de hand van verhalen, fragmenten en anekdotes, Kai zijn radio loopbaan besproken. Ook schijnt hij zijn licht op zijn favoriete radio dj’s, vertelt hij hoe ‘Sinterkai’ is ontstaan en dus uitgebreid over zijn ambities op de Nederlandse radio. 

Het hele gesprek staat nu online, is te beluisteren via debroadcast.nl of de bekende podcast streamingdiensten. 

3 Comments

  1. Tom&Bram zagen aan de stoelpoten van Domien (middag), en deze knul maakt het niet uit. Of Mattie oprotten of Domien. Gezellig sfeertje zal daar zijn bij Q.

    Alle namen hierboven zijn overigens autisten.

  2. De zender zal er niet aan onderdoor gaan als ze Domien er uitgooien. Deze jongen zit toevallig op een goede zender maar, is werkelijk in alles vervangbaar. Een 13 in een dozijn dj’tje die helemaal geen drive time show op een landelijke zender hoort te hebben. Is daar gekomen vanwege vriendjespolitiek en gekonkel achter de schermen.

    Qmusic had natuurlijk vanaf het begin toen ze werden binnengehaald Bram en Tom in de middag moeten zetten. Echt dom dat dit nog steeds niet zo is. Kai of Joey van de Velden zou ook nog kunnen. Ze zouden de tevens de TOP40 kunnen doen. Alles beter dan Domientje

1 Trackback / Pingback

  1. Patrick Kicken: Live nachtradio gaat verdwijnen bij de NPO, is dat jammer of logisch? - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*