Film1 breidt contentaanbod uitmet titels van Dutch FilmWorks

SPI’s premium betaalkanaal en on-demand-dienst Film1 blijft zijn contentaanbod uitbreiden door deals te sluiten met grote distributeurs. Het mediabedrijf heeft onlangs meer dan zestig titels van Dutch FilmWorks uit de Benelux bemachtigd, waaronder Hollywood-kaskrakers en populaire titels als Hitman’s Wife’s BodyguardTill DeathWay DownMoonfall en Zwanger & Co.“De catalogus van Dutch FilmWorks biedt naast populaire Hollywoodfilms een brede selectie succesvolle Nederlandse bioscoopfilms. Deze overname versterkt het aanbod op de themazender Film1 Family met dertig Nederlandse romcoms en familiefilms, waaronder Brief voor de KoningMannenhartenWhitestar en Smoorverliefd. Na vertoning op de premium filmzender Film1 is een selectie van deze films ook te zien op basiszender FilmBox”, aldus Berk Uziyel, CEO van SPI International, het moederbedrijf van Film1.

Angela Pruijssers, General Manager Domestic & International Sales bij Dutch FilmWorks voegt toe: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Film1 uit te breiden en onze lokale en internationale titels naar een breed en groeiend publiek te brengen.”Blockbuster Hitman’s Wife’s Bodyguard is een actiekomedie met filmsterren Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas en Morgan Freeman. In de sciencefiction-hit Moonfall van Roland Emmerich kruipen Halle Berry en Patrick Wilson in de huid van astronauten om de wereld te redden. En in de rom-com Zwanger & Co van Johan Nijenhuis verschijnen Lieke van Lexmond, Thom Hoffman en Waldemar Torenstra. Andere must-see titels zijn de thrillers Till Death met Megan Fox en Way Down met in de hoofdrol Freddie Highmore.

1 Comment

  1. Als Film1 abonnee vind ik dit mooi om te lezen! Voor Film1 zelf is het ook een mooie deal ten opzichte van de bekende streamingsdiensten. Net na de overname door SPI International was ik niet zo blij met het filmaanbod van Film1 maar door deals als deze is dat de afgelopen flink verbeterd.

    Nu hopen dat Film1 meer van dit soort deals de komende jaren gaat afsluiten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*