‘Programmamakers maken zich zorgen over toekomst Publieke Omroep’

De programmamakers bij de Publieke Omroep maken zich grote zorgen over de toekomst van de Publieke Omroep. ‘De programmamakers zien de noodzaak om nu bij elkaar te komen om straks met één stem naar buiten te komen’, aldus omroepsecretaris Wais Shirbaz die dinsdag sprak met het Programmamakersoverleg.

Op donderdag 29 augustus organiseert NVJ in Beeld en Geluid een Meet Up voor alle programmamakers die bij de Publieke Omroep werken. De aftrap van de Meet Up wordt verzorgd door programmamaker Chris Kijne. Verder zijn Martijn van Dam (Raad van Bestuur NPO), Joost Sneller (Tweede Kamerlid D66) en Arjan Lock (voorzitter College van Omroepen) aanwezig. Mariëlle Tweebeeke (journalist) is moderator.

De uitkomst zal in een reactie naar de minister worden meegenomen. Aanmelden kan hier

1 Comment

  1. Ik ben benieuwd of de eensgezindheid net zo groot is als de bezorgdheid. Pluriformiteit en heterogeniteit zijn de hoekstenen van de PO, maar als het op actie en oplossingen uitwerken aankomt, vrees ik Babylonische toestanden en een schip dat alle kanten op laveert om tenslotte op de klippen van de commercie te lopen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*