Fabienne de Vries presenteert congres Online Radio Day 2019

De voormalig TMF-VJ Fabienne de Vries zal op woensdag 9 oktober in Beeld en Geluid de Online Radio Day presenteren.

Online Radio Day 2019
Na de succesvolle eerste editie pakt de organisatie van de Online Radio Awards in 2019 uit met het dagprogramma Online Radio Day op 9 oktober in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Naast diverse sprekers worden er dit jaar ook een bedrijfsexpo en diverse workshops georganiseerd, waarin bezoekers geïnformeerd worden over de laatste trends op het gebied van online radio en podcasting. Belangrijke thema’s worden besproken, waaronder innovaties, aansprekende praktijkcases en verdienmodellen. Volgende week maken de initiatiefnemers vaknieuwsplatform Spreekbuis.nl en verenigde Online Radiostation (v-OR) het programma van Online Radio Day bekend.

Fabienne de Vries: “Sinds mijn jeugd ben ik al actief als radiomaakster. Ik verheug me erg op het presenteren van dit congres en ben benieuwd naar de visies van specialisten op het gebied van online radio en postcasting.”

Over Fabienne de Vries
Fabienne de Vries begon op jonge leeftijd haar carrière bij de lokale omroep Radio Ronde Venen (tegenwoordig RTV Ronde Venen) en had later een eigen programma op Radio 538. Vanaf haar 21ste heeft Fabienne de Vries met veel passie gewerkt voor verschillende omroepen; van muziekzender TMF tot NET 5 en van RTL 4 tot Het Gesprek. Naast TV producties, heeft zij een radioachtergrond, heeft ze gezongen, gedanst en geacteerd en werkt zij tegenwoordig veelvuldig als presentatie & sales pitch coach in het bedrijfsleven. Vanaf 2018 heeft zij haar oude passie weer opgepakt en presenteert zij het programma “Let’s talk business” op het online radiostation New Business Radio.

Online Radio Awards 2019
De Online Radio Day wordt afgesloten met een spetterende awardshow gepresenteerd door Erik de Zwart. Tijdens de show worden de awards in de categorieën ‘Beste Podcast’, ‘Beste Online Station’ en ‘Beste Presentator’ uitgereikt. Daarnaast maakt de jury de ‘Online Radio Ambassadeur 2019’ bekend. De Online Radio Day vindt plaats tijdens de Dutch Media Week. Meer info: onlineradioawards.nl

Voor aanmelden of meer informatie over de Online Radio Day / Online Radio Awards 2019 klik hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*