Programmaleider Radio RTV NH

De Programmaleider Radio(Fulltime, 36 uur per week) is verantwoordelijk voor het inhoudelijk ontwikkelen, onderhouden, evalueren, optimaliseren en realiseren (inclusief het geven van een eindredactioneel oordeel) van de radioprogramma’s van RTV NH. 

De Programmaleider Radio adviseert de hoofdredactie over de radioprogrammering en geeft uitvoering aan het programmabeleid. Hij/zij draagt zorg voor een adequate uitvoering van het beleid en is verantwoordelijk voor de dagelijkse flow van de zender op programma- en presentatiegebied. Hij/zij bewaakt op middellange termijn de redactionele formule en het beleid, leidt, stimuleert en entameert ideeën over inhoud, thema’s en evenementen en draagt zorg voor een efficiënte inzet van mensen en middelen in overleg met de hoofdredactie. Stuurt medewerkers aan, evalueert samen met presentatoren en programmamakers en coacht hen in hun ontwikkeling. 
De Programmaleider Radio ressorteert onder de hoofdredactie. Hij/zij geeft hiërarchisch leiding aan de programmamakers en programmamedewerkers radio. Werkt nauw samen met het hoofd planning & productie, de hoofdredactie, de manager faciliteiten en techniek en de commercieel manager. 

Wat verwachten we van jou? 
Je hebt aantoonbare ervaring met het maken van beleid op het gebied van radio. Je bent een radiomens in hart en nieren. Je hebt een goede kennis van onze doelgroep en bent goed bekend met de provincie Noord-Holland. Daarnaast ben je besluitvaardig, je kunt snel beslissingen nemen en communiceert deze duidelijk naar alle betrokkenen. Je hebt een sterk analytisch vermogen en weet de samenhang en grote lijnen te bewaken.  Je hebt een sterke overtuigingskracht, weet standpunten en argumenten goed te onderbouwen en te communiceren en weet anderen voor jouw eigen standpunten te winnen. Je hebt een goed strategisch inzicht welke je goed kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en kan goed prioriteiten stellen. Je hebt aantoonbare ervaring als leidinggevende. 

Wij bieden:
Afwisselende werkzaamheden in een aantrekkelijke professionele werkomgeving met een prettig team van collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie bieden we een contract tot en met 31 december 2015, met eventueel mogelijkheid tot verlenging.
Interesse?

Stuur dan vóór uiterlijk 22 april a.s. een motivatiebrief met CV naar vacatures@rtvnh.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Barnas, Hoofdredacteur, telefoonnummer: 088- 850 50 50.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*