Prime Video en SkyShowtime gaan samenwerking aan in Nederland

Prime Video en SkyShowtime kondigen vandaag een samenwerking aan in vier landen, waaronder Nederland. Later dit jaar kunnen Prime Video-abonnees toegang krijgen tot het film- en serie-aanbod van SkyShowtime, waarvoor een extra abonnement vereist is.

SkyShowtime, dat films en series van Showtime, Paramount en Universal Pictures aanbiedt, werd in het najaar van 2022 geïntroduceerd in Nederland. Met de samenwerking wordt het SkyShowtime-aanbod toegankelijk via een speciaal kanaal op Prime Video. Voor 8,99 euro per maand kunnen Prime-leden zich abonneren op dit kanaal, dat op elk gewenst moment kan worden opgezegd zonder toegang tot Prime Video te verliezen. De exacte Nederlandse lanceerdatum wordt binnenkort bekendgemaakt.

Naast Nederland wordt deze samenwerking ook uitgerold in Polen, Zweden en Spanje.

13 Comments

  1. Samenwerking tussen Prime Video en SkyShowtime levert voor de consument geen enkel voordeel op. Waarom zou je het dan doen?

  2. Da’s gewoon de normale prijs voor een reclamevrij skyshowtime abonnement. Wat is dan t voordeel voor de consument? Rare actie…

  3. Ik heb nu korting bij SkyShowtime. De app is niet beschikbaar voor de Firestick. Ik verwacht dat ik met mijn huidige accountgegevens straks niet kan inloggen op de SkyShowtime omgeving van de samenwerking in het kader dat Prime Video alleen een via hen afgesloten SkyShowtime full price abonnement zal accepteren…

  4. Zie geen voordeel. Via Prime Video kun je je ook op andere “kanalen” abonneren, maar die hebben geen eigen app in Nederland. Veelal wel zonder NL ondertiteling b.v. Acorn. SkyShowtime heeft een eigen app.

  5. De app van skyshowtime is er niet op ps4. De amazon prime app werkt heel erg goed. Als je dus via die laatste app skyshowtime series en films kunt kijken, dan is dat het overwegen waard.

  6. Ik ben dan wel benieuwd naar de video enngeluidskwaliteit als je skyshowtime via Prime gaat afspelen. Want de kwaliteit van skyshowtime is nogal belabberd en niet van deze tijd.

  7. Ik heb beiden korting bij skyshowtime die staat op pauze om dat ik nu via ziggo gratis heb.huh kunnen we dan gewoon inloggen met de huideigen account

  8. Als de grote kabelmaatschappijen nou eens beginnen met voordeel pakketten samen te stellen van streamings diensten, dan heeft de algemene burger er ook nog wat aan…

  9. Ik mag toch hopen dat ze bedoelen dat het voor 8.99 beide streamingsdiensten zijn anders zit er geen voordeel aan

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*