Prijsverhoging voor F1 TV Pro in Nederland

De populaire streamingdienst F1 TV Pro, heeft een aanzienlijke prijsverhoging ondergaan. Een jaarabonnement op de dienst kost nu 95 euro, terwijl dit voorheen 65 euro was. Maandabonnementen zijn ook gestegen van 8 euro naar 11,90 euro.

Deze prijsstijging is per direct van toepassing voor nieuwe abonnees. Het is nog onduidelijk wanneer huidige abonnees te maken krijgen met de nieuwe tarieven. F1 TV Pro biedt liefhebbers van de Formule 1 de mogelijkheid om races live te volgen, wat het een geliefde optie maakt voor fans.

Als alternatief is de Formule 1 ook te bekijken via het Viaplay-abonnement, dat in Nederland voor 16 euro per maand aangeboden wordt.

7 Comments

 1. Dan geen F1 TV meer voor mij, met zo’n verhoging. RTL Duitsland gaat volgend jaar 8 races live uitzenden, daarnaast is Zandvoort en Spa gewoon te volgen op de NPO en Sporza en de rest kijk ik dan de samenvatting op Ziggo Sport.

 2. “Vanaf 2024 hoeven abonnees van Viaplay geen keuze meer te maken tussen die twee streamingdiensten, aangezien de Formule 1 en de Viaplay Group een strategische samenwerking zijn aangegaan in Nederland. Daardoor krijgen Viaplay-abonnees vanaf 2024 toegang tot F1 TV Pro – iets wat eerder al gebeurde toen Ziggo Sport de uitzendrechten van de Formule 1 in handen had. In een verklaring laat de F1 weten dat F1 TV Pro wel nog als stand-alone beschikbaar blijft in Nederland, waardoor de F1-fan nog altijd de keuze heeft tussen de twee streamingdiensten.”

  Lekker dan. Zorgt Viaplay voor een verhoging van het alternatief.

 3. Overigens is de prijsverhoging bij Viaplay alleen voor nieuwe abonnementen. Mensen die al een abonnement hebben betalen deze maand nog het oude jaar-tarief. Uit eigen ervaring

 4. Het is nog iets hebberiger geworden bij Liberty Media.
  De effectieve prijsverhoging van F1 TV Pro is 338% en geen 46%!!
  Vorig jaar 3 devices live op het abonnement. Dit jaar 1.
  Er zijn gelukkig alternatieven om de helft live te kijken.
  Viaplay heeft het risico dat ze omvallen. Weg restant abonnement.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*