Presentatoren blijven bij ESPN

Presentator Milan van Dongen en analisten Mario Been, Kees Kwakman en Arnold Bruggink zijn langer te zien bij ESPN. Allen tekenden ze recent voor een langer verblijf bij de sportzender. Daarnaast voegt Marciano Vink zich vanaf het nieuwe seizoen officieel bij het analistenteam. Onlangs verlengde ESPN ook al voor meerdere jaren de samenwerking met Jan Joost van Gangelen, Fresia Cousiño Arias en Hans Kraay Jr.

Marciano Vink is exclusief te zien bij ESPN. Bronvermelding: Pro Shots

ESPN houdt Marciano Vink binnenboord

Marciano Vink is de komende jaren exclusief als analist te zien bij ESPN. “Wat begon als een paar gastoptredens is uitgegroeid tot iets waar ik ontzettend veel plezier aan beleef”, zegt Marciano Vink, die in zijn voetballoopbaan uitkwam voor onder andere het Nederlands elftal, PSV en Ajax. “Ik hoefde niet lang na te denken over dit contract, want vanaf het eerste moment voel ik me welkom bij ESPN en echt onderdeel van het team.”

Rob Labree, Director Programming & production bij ESPN, verwelkomt Vink met open armen: “Wie Marciano over voetbal hoort praten, hangt aan zijn lippen. Hij heeft het talent om messcherpe analyses op een heldere, rustige manier over te brengen. Hij past perfect in ons team en we zijn dan ook heel blij dat Marciano zich exclusief aan ESPN verbindt.”

In het najaar voegt ook Sanne van Dongen zich als verslaggever bij het ESPN-team. Van Dongen gaat zich onder meer richten op de uitzendingen van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

’Door op ingeslagen weg’

Recent maakte ESPN al bekend dat ook Jan Joost van Gangelen, Fresia Cousiño Arias en Hans Kraay Jr. hun handtekening onder een nieuwe verbintenis hebben gezet. Daar komen nu Milan van Dongen, Mario Been, Kees Kwakman en Arnold Bruggink bij.

Goed nieuws, aldus Labree: “Milan, Mario, Kees en Arnold zijn alle vier vertrouwde namen voor de ESPN-kijker en hoewel ze allen een eigen stijl hebben qua presentatie of analyse, worden ze stuk voor stuk gewaardeerd om hun frisse en kundige aanpak. Het is mooi dat ESPN dankzij dit nieuws door kan gaan op de ingeslagen weg.”

2 Comments

  1. Is het mogelijk, om Leo Driessen niet meer op een wedstrijd te zetten van Ajax? Die man is zo anti Ajax, die kan niet fatsoenlijk neutraal commentaar geven.
    Met vriendelijke groeten,
    Leo Rijkers.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*