Domien Verschuuren: “Ik vind de Top 40 presenteren leuker dan ik dacht’

Tijdens de zomerweken van 2021 brengt de podcast Dit Was De Radio de serie “The Tropical Tapes”. Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen praten daarin met radiohelden onder verhitte omstandigheden. In de nieuwste aflevering is Qmusic-dj Domien Verschuuren te gast.

Het is een gesprek over zijn ambitie om op jonge leeftijd al mee te doen met de grote jongens op 3FM en dat hij zichzelf daardoor geregeld voorbij is gelopen. Als teruggeluisterd wordt naar een piepjonge Domien (die zichzelf als ‘podcast-pionier’ laat interviewen) kan de huidige Domien daar niet naar luisteren. De dj ziet zichzelf nu in een ‘dienende’ rol in zijn middagshow, hij weet heel goed weet wat zijn luisteraars lusten en liever niet eten. Die kaders maken hem beter vindt hij. De Top 40 presenteren is hem beter bevallen dan hij vooraf dacht. Zelfs als hij een jaar lang dezelfde hitjes moet draaien.

Het hele gesprek is te horen via je meest gewenste podcast-app of via deze link.

Vanaf volgende week nieuwe afleveringen DWDR

Volgende week start Dit Was De Radio weer met een nieuwe reeks gewone afleveringen! Heb je iets moois of lelijks gehoord op de radio dat Harm, Arjan en Ron moeten bespreken? Of viel je als luisteraars middenin in een radioblooper?  Laat het weten via ditwasderadio@gmail.com of via de socials op Twitter, Facebook of Instagram.

1 Comment

  1. De TOP40 is zo’n beetje het hoogst haalbare voor Domien. Toen een aantal jaren geleden een hele groep dj’s wegging bij 3FM bombardeerden ze Domien als het belangrijkste gezicht van de zender. Die zelfde fout maakt Q nu met Domien naast Mattie en Marieke. Domien is prima voor erbij op je station maar geen hoogvlieger. Kan leuk een plaatje draaien maar daar blijft het wel bij. Domien is een van de redenen dat 3FM en Serious Request in een neerwaartse spiraal kwamen. Hij moest de zender en het evenement dragen maar kan dat helemaal niet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*