Powned in crisis

Jan Roos: ‘Wat is die omroep afgegleden..’

Prem Radhakishun liet gisteren weten dat hij met zijn nieuwe Powned-radioprogramma Zwarte Prietpraat “de zakkenvullers bij de NPO” aanpakken.

In het nachtprogramma op NPO Radio 1 gaf Radhakishsun aan ervoor te willen zorgen dat het systeem van zakkenvullers wordt opgeblazen. “Ik krijg 1.375 euro voor twee uur uit mijn nek kletsen. Zo doen we dat bij Powned.”, aldus de presentator. Radhakishun kreeg deze maand de zendtijd van Erik de Vlieger, die eerder het radioprogramma Opvliegers presenteerde voor Powned.

Powned-directeur Dominique Weesie belde tijdens de uitzending om zijn ongenoegen te uiten. De Telegraaf heeft zijn twijfels of de woede oprecht was. Powned heeft sinds het stoppen van de dagelijkse uitzendingen van nieuwsprogramma Pownews te maken met dramatische kijkcijfers en moet het hebben van scherpe uitspraken.

Op Twitter uit voormalig werknemer Jan Roos (@LavieJanRoos) zich kritisch: ‘De zakelijk directeur, van een omroep met slechts een programma, vangt 140.000 euro per jaar. En nu betalen ze Prem, overigens meer dan mij voor radio en tv, om onze opgebouwde luistercijfers te slopen. Wat is die club afgegleden..’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*