Powned benaderde Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp

Gisteren meldde Johan Derksen dat het tv-trio was benaderd door de publieke omroep. NPO geeft aan dat niet de NPO, maar Powned contact heeft gehad met de heren van Vandaag Inside.

NPO meldt: ‘De NPO heeft de heren van Vandaag Inside zelf niet benaderd en ook niet gesproken. Omroep PowNed heeft wel contact gehad met Johan Derksen en heeft ons daarover ook ingelicht. Als NPO hebben wij in gesprekken met Powned vervolgens benadrukt dat als het al tot een verder gesprek zou komen met Derksen c.s. dat de heren zich dan wel moeten realiseren dat de publieke omroep een andere omgeving is dan de commerciële omroep. Bij de publieke omroep worden programma’s gemaakt volgens bepaalde publieke waarden en daar zou een eventuele voortzetting van het programma bij Powned ook aan moeten voldoen. De omroep liet weten het hiermee eens te zijn. Het is vervolgens niet meer aan de orde geweest.’

‘De NPO heeft de heren van Vandaag Inside zelf niet benaderd en ook niet gesproken. Omroep PowNed heeft wel contact gehad met Johan Derksen en heeft ons daarover ook ingelicht. Als NPO hebben wij in gesprekken met Powned vervolgens benadrukt dat als het al tot een verder gesprek zou komen met Derksen c.s. dat de heren zich dan wel moeten realiseren dat de publieke omroep een andere omgeving is dan de commerciële omroep. Bij de publieke omroep worden programma’s gemaakt volgens bepaalde publieke waarden en daar zou een eventuele voortzetting van het programma bij Powned ook aan moeten voldoen. De omroep liet weten het hiermee eens te zijn. Het is vervolgens niet meer aan de orde geweest.’, aldus de woordvoerder van de NPO

3 Comments

  1. Links bedoeld de woordvoerder van de NPO hier eigenlijk. En dat ze er niet veel aan kunnen doen als PowNed (al dan niet samen met AVROTROS zal moeten als ze dagelijks een uur willen) in zee zou gaan met Wilfred, Johan en René. Wel zouden ze er alles aan doen om het tegen te houden of weg te stoppen in de schema’s. Tijdstip 19.00u NPO1 zal het nooit krijgen. Het programma is niet woke genoeg. Er is bij de NPO een ding belangrijker dan kijkcijfers en dat is dat een ander geluid dan links/woke/het nieuwe normaal zoveel mogelijk ingedamd dient te worden.

  2. Haha,de NPO wist niet hoe snel ze Powned voor de bus moesten gooien om de heilige BNN/VARA te beschermen.

  3. Het Polit buro van de Nederlanse Omroep heeft dus bepaalt dat POWned deze heren níet naar hun club mogen halen. Het moet toch niet gekker worden !!!! Het is toch te absurd dat zo’n stelletje nietskunners en klikkers ( npo dus) kunnen uitmaken wie of wat er wel op tv komt, of liever niet !!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*