Johan Derksen: ‘We hadden een fantastische aanbieding van de publieke omroep’

In de spraakmakende Vandaag Inside-uitzending van gisteravond meldde Johan Derksen dat het trio door de publieke omroep gevraagd is om een talkshow te maken.

Derksen: ‘We hadden een fantastische aanbieding van de publieke omroep. Zij wilden nog jaren met ons door’ Wilfred Genee interrumpeerde Derksen direct in de uitzending. ‘Ik weet niet of dit de bedoeling was dat de publieke omroep het fijn vindt dat je dit verteld’. Tijdens de uitzending werd niet gemeld welke omroep heb heeft gevraagd.

NPO 1 heeft, na het vertrek van DWDD, al langere tijd in de vroege avond. Margriet van der Linden’s M moest al eerder het veld ruimen en opvolger Khalid & Sophie weten ook nog niet het verhoopte aantal kijkers te trekken. 

10 Comments

 1. Ach, Derksen kennende verklaart hij morgen opeens dat het een regionale omroep was. Hij wil zijn verhalen nog wel eens veranderen als dat beter uitkomt.

 2. Ongehoord Nederland zeker.

  Mensen mensen wat een aandacht weer …een scheet van hen komt al in het nieuws. Ja ik heb ook gekeken geef nu ook aandacht.

  Heleen van Royen vond het heerlijk om mee te janken. Want de heren waren ( volgens hen zelf ) het slachtoffer van Deugend Nederland.
  In Belgie of Frankrijk vinden ze het waarschijnlijk wel normaal dat je smakelijk verteld over een verkrachting uit je hippie tijdperk. Van a tot z nog opgeschept opdat men er heerlijk om kon schaterlachen.
  Daar valt deugend Nederland dan over.
  Zo flauw.🙄

  • Het tij zal niet keren want die linkse mensen bij de NPO en ook mensen als Kaag, Barbera van der Beukering en die andere mevrouw die gisteren bij OP1 zat (wie is dat nu ineens weer?) hebben geen idee wat er echt in de wereld speelt. Leven helemaal in een eigen bubbel waarin ze ook nog vinden dat zij mogen bepalen wat een ander moet vinden, denken en hoe ze de wereld moeten zien. Deze mensen hebben een bepaald ideaal beeld in het hoofd van hoe de wereld volgens hen zou moeten zijn en ze gaan over lijken om dit te bereiken. Zelf hebben ze echter totaal niet door dat ze juist alles kapot maken.

 3. Nogmaals, het was helemaal geen verkrachting. En Heleen van Rooijen zat helemaal niet te janken maar is een van de weinige die durft te zeggen hoe ze er over denkt. Roxanne Kneteman was weer top, ontzettend leuke vrouw. René vd Gijp vond ik in het begin ontzettend negatief, later trok hij beetje bij.

  • Was je er bij Klaas@? Bij het kaarsverhaal. ? Waar betreffende dolman zich niks van herinnerde. Maar kijkcijfers zijn belangrijker…wat sat betreft gaat John de Mol zelfs over lijken.
   Wilfred die sipte….: ” BNR wil me niet meer? Ofzo iets. Rot voor mijn vrouw. Snif. “En dat Heleen niet mee jankte kwam door haar botox.

1 Trackback / Pingback

 1. Powned benaderde Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*