Podcast Wat Flix Je Me Nu en website Guidinc.nl tippen samen de beste films en series om te streamen

De podcast over streamen werkt samen met de beste website over streamen. Inspiratie en vermaak voor alle fans van goede films en series.

In de podcast Wat Flix Je Me Nu vertellen Rob Stenders, Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan iedere twee weken wat ze allemaal gezien hebben op Netflix, Videoland, NPO Plus, Amazon Prime, Ziggo en al die andere streamingdiensten.

Rob Stenders: “Zie ons als je collega’s bij het koffieapparaat. Heleen, Ferry, Sander en ik zitten gezellig te kletsen over wat we allemaal gezien hebben en je kunt er lekker bij aanschuiven. Bovendien hebben we elke aflevering ook nog een Bekende Netflix’er (BN’er) die ons vertelt wat hem of haar bezighoudt op de streamings.”
 
Ook Guidinc.nl weet ook als geen ander wat er speelt op de streamingdiensten van Nederland. Op dit jonge digitale platform vind je snel wat je kunt kijken en waar. Guidinc.-expert Irma Tomas zal in iedere aflevering van de podcast vertellen over de belangrijkste nieuwe films en series. “Wij kijken echt alles en hebben daar ook veel over te zeggen. In Wat Flix Je Me Nu hoor je wat je echt niet mag missen. Maar zeker ook: wat je beter kunt overslaan!”

Aflevering met Antoinette Hertsenberg start samenwerking
Het eerste resultaat van de samenwerking is al te horen in aflevering 12 van Wat Flix Je Me Nu (te beluisteren vanaf zaterdag 17 oktober 2020, bijvoorbeeld op Watflixjemenu.nl). In deze aflevering is Rob afwezig, maar is er toch een hoogtepunt. Sander heeft eindelijk Better Call Saul afgekeken! Heleen waagde zich aan de Russische Netflix-hit To the Lake, waarin Moskou te lijden heeft onder een dodelijk virus, en Ferry heeft een André van Duin-mop in petto voor de luisteraars.

De Bekende Netflix’er is Antoinette Hertsenberg die flink wat kijk-uren achter de kiezen heeft. Ze loopt vooral warm voor The Handmaid’s Tale op Videoland en keiharde politieseries. Guidinc.-expert Irma Tomas laat weten of The Haunting of Bly Manor (Netflix) eng is en waarom iedereen de comedyserie Ted Lasso (Apple TV+) moet zien. Ook kondigt Irma de Guidinc. Streaming Video Awards aan, de nieuwe prijzen voor de beste films en series op de streamingdiensten van Nederland.
Over Wat Flix Je Me nu
Wat Flix Je Me Nu is de leukste podcast over alles wat streaming is. Streamusketeers Rob Stenders, Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan zijn je gids door stromenland. Voor de vuist weg, en niet gehinderd door enige professionele kennis, geven ze een eerlijke mening over wat je moet gaan kijken en wat niet.
Over Guidinc.nl
Op Guidinc.nl vindt je snel je volgende film of serie. Je kunt gericht zoeken in de titels van de belangrijkste streamingdiensten van Nederland, maar ook inspiratie opdoen bij nieuws, tips en reviews van de onafhankelijke redactie. Guidinc.nl is van Bindinc., de maker van TVgids.nl en Televizier.nl. Over de Guidinc. Streaming Video Awards kun je meer lezen op Guidinc.nl/awards.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*