PNOzorg zoekt bestuurslid

PNOzorg is een intermediair op het gebied van zorgverzekeringen die ONVZ onder PNO-label aanbiedt aan ruim 50.000 verzekerden in de media- en creatieve sector. Voor ons bestuur zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid.

Het bestuur van PNOzorg bewaakt de identiteit van de vereniging zorgvuldig: de klant heeft het bij ons voor het zeggen, er is vrije keuze in zorgaanbieder, we bieden persoonlijke service en de premie is aantrekkelijk in een concurrerende markt. We zetten ons in voor kwalitatief goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen.

Door de afloop van de zittingstermijn van een van de vijf bestuursleden is er binnen het bestuur een vacature ontstaan. Iets voor u?

Wat wij vragen
Als bestuurslid beschikt u onder meer over de volgende eigenschappen:

 U heeft bestuurlijke capaciteiten en neemt doortastend beslissingen.

 U heeft ervaring op het werkterrein van PNOzorg.

 U heeft ervaring met financiën, HR-issues in de zorg, marketing, governance en besturen.

De laatste drie aandachtsgebieden zijn een pré.

 U heeft affiniteit met pensioen en kennis van de media- en creatieve sector.

Daarnaast bent u -als verzekerde van PNOzorg- lid van de vereniging PNOzorg.

 

Wat wij bieden

De leden van het bestuur hebben een zittingsduur van vier jaar met de mogelijkheid om maximaal één keer herbenoemd te worden. Houdt u rekening met in totaal 3 tot 4 vergaderingen per jaar. In voorbereiding op de vergaderingen ontvangt u de vergaderstukken ter bestudering. Voor het bestuurslidmaatschap ontvangt u een vacatievergoeding en een reiskostenvergoeding.

Interesse en contact

Heeft u belangstelling voor de activiteiten van PNOzorg, wilt u graag uw blikveld verruimen en uw netwerk vergroten? Vindt u het een uitdaging om bij te dragen aan onze continuïteit en voldoet u aan het profiel? Dan willen we graag kennis met u maken. Een (korte) motivatie met cv kunt u voor 1 juni 2016 e-mailen aan mpd.secretariaat@mpd.nl.

Meer informatie over de vacature en de benoemingsprocedure vindt u op de website van PNOzorg. Ook kunt u contact opnemen met Kiki Vollebregt via kiki.vollebregt@mpd.nl of 035-7023435.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*