PNOzorg ook in 2016 in top 3 beste zorgverzekeraars

Met een gemiddelde waardering van een 8,2 staat PNOzorg dit jaar weer in de top 3 van beste zorgverzekeraars van Nederland.

De KlantMonitor Zorgverzekeringen 2016 van SAMR (voorheen MarketRespons) brengt jaarlijks in kaart wat klanten vinden van hun zorgverzekeraar. Met een gemiddelde waardering van een 8,2 staat PNOzorg dit jaar weer in de top 3 van beste zorgverzekeraars van Nederland. Vooral op het indienen en afhandelen van declaraties scoren we hoog en krijgen we van onze klanten gemiddeld een 8,4. De PNOzorg app speelt hierin een belangrijke rol. Klanten zijn enthousiast en positief over de app, omdat het de mogelijkheid biedt om overal, snel en eenvoudig te declareren.

Vrije zorgkeuze blijft belangrijkDe vrijheid van zorgkeuze blijkt ook dit jaar weer een belangrijk thema. Als het gaat om dekking en de voorwaarden van de verzekering zelf scoort PNOzorg hoog en staan we op een tweede plaats met een 8,2. Onze verzekerden zijn positief over de goede en ruime dekkingen. Met name de tandartsvergoeding en het feit dat de pakketten zeer uitgebreid zijn dragen hieraan bij. Ontdek de voordelen van vrije zorgkeuze.

Trots
“We zijn trots op het feit dat we voor het negende jaar op rij in de top 3 staan”, aldus Merel Bosman, Manager PNOzorg. “ Keuzevrijheid en een snelle en goede dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. De resultaten van dit onderzoek laten zien dat onze klanten dit zo ook ervaren. Uit het onderzoek blijkt ook dat dit voor veel klanten belangrijke redenen zijn om verzekerd bij ons te blijven en ons aan te bevelen bij anderen. We zullen ons ook in het komende jaar blijven inzetten om deze hoge kwaliteit te blijven leveren.”

Kijk voor meer informatie op www.pnozorg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*