Ping Media zoekt een Motion Graphic Designer (medior)

Ping Media B.V. zoekt een Motion Graphic Designer (medior). De functie betreft een tijdelijk dienstverband van 3 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.  

Wie zoeken wij?
We zoeken een assertieve Motion Graphics Designer die in staat is snel, efficiënt en gestructureerd te werken. Je vaardigheden met betrekking tot het animeren in After Effects zijn uitstekend en je vindt het geen probleem om te werken binnen een gesteld kader. Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken in een team van jonge ontwerpers, editors en copywriters. Het communiceren van de inhoud is het voornaamste doel van de video’s, dus we verwachten ook dat je kritisch bent op deze inhoud en de juiste vragen durft te stellen.
 

Wat houdt de functie in?
Binnen onze organisatie ga je aan de slag als medior Motion Graphics Designer en werk je voornamelijk als animator aan iconische animaties, explanimations, character animaties en instructievideo’s. We werken binnen Ping Media met het Adobe Creative Cloud pakket, waarbij de animaties altijd in After Effects gerealiseerd worden.
 

Wie zijn wij?
Ping Media is gespecialiseerd in online video en een van de marktleiders op het gebied van interactieve instructievideo’s. Deze informatieve video’s hebben als hoofddoel dat de kijker zo efficiënt mogelijk geholpen wordt met zijn/haar vraag. Naast de instructievideo’s werken we aan interne campagnes, promo’s, online salesvideo’s en personalized video’s. Onze klanten bestaan uit grote telecombedrijven, uitgevers en verzekeringsmaatschappijen.
 

Functievereisten:
-Minimaal 2 jaar werkervaring
-Afgeronde hbo-opleiding in de richting van Audiovisuele Media, waarbij je je hebt gespecialiseerd in vormgeving en animatie
– Uitstekende kennis van Adobe After Effects, Photoshop en Premiere
– Flexibel inzetbaar
– In staat feedback te incasseren en te verwerken in het product
– Woonachtig binnen een straal van 50 kilometer van Amersfoort is een pre
 

Wat bieden wij je?
– Marktconform salaris
– Een functie voor in ieder geval 3 maanden
– Reiskostenvergoeding
– Een leuke positie in een jong en gemotiveerd team
– Een fiets om van het station naar het bedrijf te komen
 

Reageren, of meer weten?
Voldoe je aan de functieomschrijving en ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail met motivatie, een link naar je portfolio en een recente CV naar dionne@pingmedia.nl. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het maken van een proefopdracht.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*