Peter van Uhm en Emile Bode aan de slag bij MAX Magazine

De voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm en de bekende journalist Emile Bode worden nieuwe columnisten bij MAX Magazine, het wekelijkse tijdschrift voor radio, televisie en plezierig leven van Omroep MAX.

Van Uhm zal met enige regelmaat zijn visie op groot en klein nieuws in de wereld om ons heen brengen. Zijn columnRechtDoorZee zal met ingang van MAX Magazine nummer 16 (de uitgave van volgende week) voor het eerst in het magazine komen. Peter van Uhm heeft bewust voor MAX Magazine gekozen.

Emile Bode, bij de lezers van De Telegraaf vooral bekend van zijn huishoudpagina’s, gaat met ingang van MAX Magazine nummer 18 van start met een korte wekelijkse huishoudcolumn. In zijn rubriek wordt wekelijks een nieuwe huishoudtip verstrekt. Van zijn hand werden eerder 300.000 huishoudboeken verkocht. Bode stopte vorige maand na 38 jaar bij De Telegraaf

Peter Contant (hoofdredacteur MAX Magazine):“Peter van Uhm is voor MAX Magazine een aanwinst omdat hij zijn visie over allerlei grote en kleine kwesties in de wereld zo duidelijk onder woorden kan brengen. Daarnaast is hij geliefd binnen onze lezersgroep. Dat geldt zeker ook voor Emile Bode. Met hem spreek ik al vanaf de oprichting van MAX Magazine over een eigen huishoudrubriek. Dat moment gaat nu aanbreken. De teksten van beide columnisten zijn belangrijke toevoegingen aan de inhoud van MAX Magazine.”

MAX Magazine is het enige omroepblad dat nog in oplage stijgt. Het wekelijkse bereik is op dit moment 378.000 lezers, terwijl de verkochte oplage inmiddels  tegen de 100.000 exemplaren per week loopt.

1 Comment

  1. Ik weet niet tot wie ik mij moet richten maar ik heb een vraagje voor Emile Bode
    U schrijft in omroep Max alles kan in de afwas machine nou bijna dan Maar een toilet borstel lijkt mij niet zo fris.
    Dus een kopje koffie drinken zou ik bij U nooit doen.
    Vriendelijke ge Els Klement

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*