Hilversum Media Campus start met programma om jong talent te trekken

Talent Development Program dient als springplank voor young professionals en een brug tussen opleidingen en bedrijven

Hilversum Media Campus start deze maand met een pilot voor het Talent Development Program (TDP). Dit programma omhelst een traineeship in combinatie werken in de media. 

Hilversum Media Campus is een initiatief van bedrijven, opleidingen en overheden. Gemeente Hilversum, Beeld en Geluid, iMMovator, RTL Nederland, United, ROC van Amsterdam, HKU en Media Park.

Hans Lodders (programmamanager van Hilversum Media Campus): “Door opleidingen en het bedrijfsleven intensief te betrekken bij het TDP en docenten en professionals samen te laten optreden als inspirators willen we een programma creëren dat niet alleen afstraalt op de deelnemers, maar een bredere impact heeft in de industrie en de opleidingswereld. De inspiratiesessies die worden geboden naast de lesdagen worden daarom ook opengesteld voor professionals om aan deel te nemen”.

De pilot loopt van 10 april t/m 9 mei en staat in het teken van Virtual Reality. De inspiratiesessies van dit programma zijn ook voor professionals (gratis) toegankelijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*