Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie starten nieuw productiebedrijf


Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie hebben in oktober j.l. de deuren geopend van het nieuwe productiebedrijf Twentytwo.


Na 4 jaar Eyeworks en 7 jaar Warner Bros Nederland, waarvan de laatste jaren als Creative Director, is dit voor Paul de logische volgende stap. “Na veel mooie jaren bij Warner, was ik toe aan een nieuwe stap. Toen Jasper mij benaderde om samen een productiebedrijf te beginnen, was ik direct enthousiast. Met onze gezamenlijke ervaring en netwerk vullen we elkaar perfect aan en heb ik veel vertrouwen in de toekomst van Twentytwo.”


Twee jaar na de verkoop van Stepping Stone begon Jasper het ondernemerschap toch weer te missen. “Ik vind het opstarten van een nieuw productiebedrijf het allerleukste wat er is. En samen met een partner als Paul is dat helemaal een feest. We gaan hier samen iets moois van maken.”
Twentytwo is gevestigd in Amsterdam en dankt zijn naam aan het jaar van oprichting en het huisnummer van het nieuwe kantoor (Pilotenstraat 22).

Twentytwo ontwikkelt momenteel nieuwe programma’s in de genres factual entertainment, ‘small-medium studio’ en reality. Daarnaast zijn er inmiddels opties genomen op diverse 3d party formats.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*