Jan Slagter en Cisca Dresselhuys openen kerkdeuren voor podcastopname

Jan Slagter en Cisca Dresselhuys openen eenmalig de deuren van De Grote Kerk in Hilversum voor publiek. Op zaterdagmiddag 19 november kunnen liefhebbers van de MAX-podcastserie De Geboden van Slagter en Dresselhuys en andere geïnteresseerden gratis de laatste opname van het seizoen bijwonen. Het Groot Johannes de Heer koor komt optreden, er wordt orgel gespeeld en de podcastmakers verwelkomen bekende gasten.


Jan Slagter en Cisca Dresselhuys | © Roland J. Reinders/MAX

Over De Geboden van Slagter en Dresselhuys
In de podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys spreken Jan Slagter en Cisca Dresselhuys wekelijks met een ex-gereformeerde gast over hoe het geloof hun leven heeft veranderd en nog steeds beïnvloedt. Ook doen Slagter en Dresselhuys, die beiden al lang niet meer naar de kerk gaan, een boekje open over hun eigen gereformeerde opvoeding.

Het Groot Johannes de Heer koor gaat liederen zingen uit de bundel van Johannes de Heer. Er wordt orgel gespeeld en herinneringen opgehaald aan de gereformeerde opvoeding. Het publiek krijgt een rolletje pepermunt en zal gevraagd worden naar het favoriete elfde gebod. Wilt u de gratis podcastopname bijwonen? Meld u dan aan via podcast@omroepmax.nl

De deuren gaan open om 13.00 uur en om 13.30 uur start de opname, die ongeveer 1,5 uur duurt. De opname vindt plaats in De Grote Kerk in Hilversum. De kerk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 10 minuten lopen van station Hilversum. Parkeren kan in de parkeergarage Gooische Brink.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*