Paul Haenen en Max Huiberts op De Perstribune

Zondag 8 maart zijn Paul Haenen en Max Huiberts te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Programma- en theatermaker Paul Haenen, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is onder meer bekend van programma’s als Haenen voor de nacht, als de stem van Bert in Sesamstraat en natuurlijk om zijn alter ego’s Dominee Gremdaat en Margreet Dolman. Met zijn Betty Asfalt Complex heeft hij een eigen theater en met Betty Asfalt TV een eigen (online) televisiezender. Deze maand verschenen de puberdagboeken van Haenen: Ik heb bekend – Dagboeken 1958-1965.

Max Huiberts, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is sinds 2016 de technisch directeur van AZ. Met grote talenten als Myron Boadu en Calvin Stengs doet de club dit seizoen nadrukkelijk mee om het landskampioenschap. Onder de technische leiding van Huiberts heeft de club nog meer gekozen voor de jeugdopleiding als basis. Huiberts speelde zelf van 1997 tot 2003 voor AZ. Ook was hij onder meer actief voor Roda JC en Borussia Mönchengladbach

In De Perstribune signaleert mediajournalist Ron Vergouwen ook deze week weer opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor de tv-loopbaan van Paul Haenen.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*