Patrick Kicken: Korte radiogeruchten week 16

[BLOG] Vooruit, laten we eens iets nieuws proberen: geen hele blog maar wat dingen die me ter oren kwamen de afgelopen week. Doe er je voordeel mee 🙂

 • Tim Klijn stopt als stationvoice bij Veronica TV en wordt opgevolgd door Joey Heereman
 • In de nieuwe programmering van Radio Veronica gaat Marisa Heutink naar 10-12u ’s ochtends
 • De ochtendshow van Gerard Ekdom gaat dus tot 10u duren
 • Smeuïgste roddel van afgelopen week: het contract van Frank van der Lende wordt -niet- verlengd bij Radio Veronica
 • Jeroen van Inkel is gevraagd om Gijs Staverman op te volgen bij NPO Radio 2 tussen 14 en 16u maar heeft ‘vriendelijk bedankt’, andere dingen te doen en hoeft niet zo nodig dagelijks on-air

Nou zo kan ie wel weer even he? Jij nog wat leuks gehoord uit de radiowandelgangen, voel je vrij het bij de commentaren neer te zetten. En fijne week 17 he!

Patrick Kicken

PS: Nog een paar interessante (radio gerelateerde) podcasts om terug te luisteren:

72 Comments

 1. Maar ik meende dat Frank van der lende zo lekker lag bij de nieuwe zendermanager van Veronica vanwege zijn 3FM verleden ?

 2. Veranderingen moeten wel verbeteringen zijn. Maar met Ekdom, Wout en Frank zit dat wel goed. Enne…eindelijk EXIT Frank van Ellende? Er zijn betere gegaan en deze clown is op twee zenders op alle tijdstippen mislukt.

 3. Marissa Heutink naar 10-12u ’s ochtends bij Veronica dat is een goeie zet hoort daar.
  De ochtendshow van Gerard Ekdom gaat dus tot 10u duren lijk mij ook normaal.
  Jeroen van Inkel is gevraagd om Gijs Staverman op te volgen bij NPO Radio 2 tussen 14 en 16u maar heeft ‘vriendelijk bedankt’jammer lijk mij sterk zou mooi zijn rinkel de kinkel door de week op 2.

  • Allleen wordt van Inkel deze zomer 62, ik snap best dat hij dit prima vindt, een vrijdagavond, twee weekendochtenden en 1 voicetrack programma. Maakt ook acht uur.

  • Alsjeblieft niet! Die man moet weg van die zender! Ik zou Keur op die uren zetten en Annemieke weg en op haar plaats Emmely de Wilt en tussen 18:00-20:00 doe je Hekker en dan haal je Timur Perlin terug en die doe je tussen 12:00-14:00 en anders kan je good old Frits Spits terughalen en hem laten terugkeren met zijn Tijd voor Twee.

 4. Hands in the air voor Jeroen van Inkel. Beste reactie ooit. Zouden meer jocks van zijn generatie moeten doen. De jaren 80/90 zijn echt voorbij mensen.

  • Niet qua content, dat is nog steeds hip and happening. Daar passen jocks bij deze muziek en die dat mee hebben gemerkt. Je merkt dat nu ook bij Joe aan een Kai Merckx b.v. Het is een mismatch.

 5. Patrick, weet je al wat het weer in de tweede week van juni gaat doen? Graag rekening houden met de locatie midden-Nederland.

 6. Vraag me nu toch steeds meer af hoe lang deze rubriek nog zal bestaan. Maar gelukkig een einde aan de Frank Ellende op Veronica, dat scheelt.

 7. Op het verhaal op de Insta van C&S is zojuist een video geplaatst van de ingang van het Talpa pand met met als caption “Entree”. Doen zij hier een ‘Ruyertje’ denk je?

 8. Herman hofman stopt ook bij Veronica hij gaat geen deel uit maken van nieuwe programmering meld die net op Veronica deze week al voor het laatst

   • Bij welke kickboksschöol zit jij Kicken?

    Maar iets anders;
    Ik was vanochtend bij fysiotherapie. Ik zei tegen peut; Zet je hem op r5? Ze wilde de radio niet meer op radio10 maar op r2 werd te veel gebabbeld. Dus tipte ik r5.
    Gevolg…
    Commentaar! Mensen helemaal in de war, boos. “HUH! Radio5!!! En Radio10 dan? ”

    Maar die mensen 60 plus he. Ik ben met mij 52 de jongste.
    Het was trouwens niet de radio10 Maar een internet variant. Zonder gebabbel.

    Je maakt wat mee op een maandag he Patrick.

 9. Al weer een 3FM-deejay weg bij Veronica. Zo aan vriendjespolitiek doet Robbert-Jan blijkbaar toch ook weer niet.

  • Valt me mee inderdaad, dacht dat het een soort ‘3FM light’ zou worden maar dat zijn ze dus ook niet echt van plan dus.

 10. Veronica is goed bezig en slaat 2 vliegen in 1 klap. Dat wordt straks de commerciële NPO radio 2 en 3 tegelijk.
  En Marisa Heutink is op elk tijdstip goed. Die daar altijd houden!

 11. Ken je die plaat nog? ‘In de Disco’, van Noodweer? Haha, zo klinkt Van Inkel. Totaal overrated. Vroeger was hij leuk met Curry. Maar dar was toen. Tijden veranderen.

 12. Dank voor de updates Patrick! Heb jij trouwens dat mobiele nr nog waar je nieuwtjes/grappige berichten op ontvangt/verstuurd? Heb je een whatsapp bericht gestuurd op het nr dat ik twee jaar geleden van je kreeg maar lijkt niet aan te komen…

  • Ja natuurlijk zeggen woordvoerders dat. En misschien is dat ook wel zo hoor en is hij het knuffel idiootje van die Robbert-Jan (ex 3FM).

 13. Dat verhaal over de relatie tussen Jurre Bosman en Rebecca Lombaers was deze week nog op Roddelpraat is ook een verhaal wat al jaren op het mediapark suddert. Relaties op de werkvloer is geen nieuws, maar wel dat zij met een flinke zak (gemeenschaps)geld het NPO pand mocht verlaten.

 14. Wat een roddel en achterklap hier. Manmanman, het Viva-forum is er niks bij. Jullie kijken allemaal ook elke avond naar Shownieuws gok ik?

 15. Frank van der Lende hoeft, in navolging van onder meer Herman Hofman, Ed Struijlaart en Jeroen Drogt, niet ook Radio Veronica te verlaten. Dat zegt een woordvoerder van de zender. “Normaalgesproken gaan we niet in op geruchten, maar we vinden het belangrijk om te melden dat we bij Radio Veronica heel blij zijn met Frank van der Lende en dit gerucht dus naar het rijk der fabelen kan.”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*