Patricia van Liemt lanceert podcast

Voormalig Qmusic en 100%NL-dj Patricia van Liemt schreef elke week een radiocolumn ‘voor en door een moeder’. Deze column komt nu in podcastvorm terug onder dezelfde titel: ‘Dagboek van een moeder’.

Van Liemt meldt via social media: ‘Elke week geef ik je een kijkje achter mijn schermen hoe ik als moeder het zo goed en zo kwaad probeer te doen. Ik praat over mijn struggles, de bijzondere Tik Tok dansjes, de onvoorwaardelijke liefde die ik voor ze voel, maar ook over de gebroken nachten en hun grappige opmerkingen (mama, waarom brengt de postbode toch altijd jouw kleding?) en over die vreselijke Cito toetsen (deze beginnen al als je kind nog in de baarmoeder zit?!), want wat als je kind wel super creatief is, maar geen hoogvlieger in rekenen?’

De eerste podcast gaat over introverte kinderen en hoe de maatschappij er niet op ingericht is deze groep (1 op de 3) tot hun recht te laten komen.

‘Dagboek van een Moeder’ is een wekelijkse podcast, waarin ze je in 4 minuten meeneemt in een feest der herkenning als ouders zijnde. De eerste aflevering is te beluisteren op Spotify.

3 Comments

  1. Ach vroeger dacht ik, een dag niet op de radio is een dag niet geleefd. Er was toen vrijwel alleen maar etherradio.
    Gelukkig leverde die gedachte ook meer omzet op…

    Ik ben er helemaal overheen, mn Micky Mouse AM zender (Radio Paradijs) staat nu al bijna een jaar uit en het doet me niets. Wel heb ik nog een stream, waarom eigenlijk?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*