Opening Mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag live te volgen

Op 17 september opent Mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag. De opening is online te volgen.

Beeld en Geluid meldt: ‘Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Journalisten, media, machthebbers en wijzelf zitten in een voortdurend krachtenspel om aandacht. Dit spel is interessant en complex. Houdt ieder zich aan de spelregels? Wat zijn die spelregels en wie maakt ze?’

Fredrick Lewis is een Haagse public speaker en spoken-word-artist. Hij is bekend onder zijn artiestennaam Teddy Turnt. Met zijn indringende optredens reikt hij het publiek verschillende perspectieven aan over maatschappelijke en politieke kwesties. Eerder dit jaar trad hij op tijdens ons debat “Ode aan de Persvrijheid … 5 jaar na Charlie Hebdo”. Speciaal voor de opening schrijft Teddy Turnt een tekst over ons huidige leven in media. Met de nadruk op ons leven, ons gevoel, ons gedrag en ons bestaan.

Lara Nuberg is de presentator van de live uitzending. Zij is researcher, redacteur, schrijver, producer, audiomaker en moderator. Ze schrijft, spreekt en maakt (audio)verhalen over koloniale geschiedenis en identiteit. Haar werk verscheen onder andere in Moesson, Pinda*, de Volkskrant en Het Parool. Daarnaast publiceert zij regelmatig op haar blog gewooneenindischmeisje.nl en verscheen in januari 2020 het boek ‘The Journey of Belonging’, dat Lara schreef in samenwerking met de Indonesische schrijfster Lala Bohang.  Op 25 september is zij moderator van onze talkshow Indië in Beeld met Dinand Woesthoff.

Bekijk de feestelijke live uitzending: 16:00 – 16:30 uur op 17 sepember via deze site.

1 Comment

  1. De link vanuit de nieuwsbrief naar dit artikel liet mij terechtkomen bij een artikel over 60 jaar Tineke op de radio. Zulke verwijzingsfoutjes komen vaker voor. Misschien een aandachtspuntje voor Spreekbuis?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*