(UPDATE) ‘Ook RTL Boulevard weg uit Hilversum’

Vorige maand werd bekend dat tv-producten Blue Circle de mediastad gaat verlaten. Het bedrijf gaat voor een nieuw pand in Amsterdam Zuidoost. Uit diverse bronnen blijkt nu ook dat één van hun belangrijkste producties begin volgend jaar studio 14 op het Media Park gaat verlaten. 

Eén  van de bronnen meldt dat de RTL Boulevard vanuit de studio in het Hotel American bij het Leidseplein gaat uitzenden. Dit is dezelfde locatie waaruit Humberto Tan  tot september 2014 zijn RTL Late Night opnam. Doordat deze liveshow steeds meer publiek trok, koos Blue Circle ervoor om de uitzendingen te verplaatsen naar het Rembrandtplein. RTL Boulevard heeft geen publiek in de studio, waardoor de Hotel American-locatie goed te gebruiken is. Het hotel en de studio liggen overigens tegen het musicaltheater DeLarMar aan. 

Update: De manager van Hotel American aan het Leidseplein in Amsterdam heeft maandagochtend echter aan Showbizznetwork.nl laten weten dat er momenteel geen plannen zijn om de studio van RTL Boulevard naar het hotel te verplaatsen.   

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*