Ook Rick Brink (KRO-NCRV) staat op kandidatenlijst CDA

Naast Lucille Werner gaat ook de Minister van Gehandicaptenzaken zich voor het CDA. Op plek 24 van de kandidatenlijst staat Rick Brink, die namens KRO-NCRV opkomt voor de belangen van 1,8 miljoen Nederlanders met een beperking. Brink werd in 2019 in een live-show op NPO 1 verkozen tot de allereerste minister van Gehandicaptenzaken van ons land.

Brink heeft voor zijn werk bij KRO-NCRV ook al veel politieke ervaring opgebouwd als gemeenteraadslid in de gemeente Hardenberg.

Peter Kuipers, directievoorzitter KRO-NCRV:¬†“Ik ben enorm trots dat Lucille en Rick op de kandidatenlijst van het CDA staan. Beiden zetten zich met hart en ziel in voor een Nederland, waarbij het gaat om gelijke kansen, waarbij iedereen kan meedoen. Ze hebben ruimschoots bewezen dat ze zaken in beweging kunnen krijgen.¬†Lucille en Rick inspireren onze kijkers, onze leden en ons als programmamakers, zodat we allemaal meer oog hebben voor die bijna 2 miljoen Nederlanders met een beperking. Ik ben ervan overtuigd dat zij beiden met hun positiviteit en hun grote persoonlijke ‘drive’ via de landelijke politiek het verschil gaan maken.

Vorig jaar interviewde Vincent Bijlo namens Spreekbuis.nl Rick Brink over gehandicaptenzaken in de media:

1 Trackback / Pingback

  1. Lucille Werner en minister van gehandicaptenzaken Rick Brink staan op kandidatenlijst CDA – Support Magazine

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*