Online comeback voor Martin Gaus

Multiscreen-format met dierenvriend op YouTube en bij RTL 5.

Vanaf morgenmiddag start het nieuwe hondenkanaal ‘Fikkie TV’ op YouTube, gepresenteerd door hondenexpert Martin Gaus en YouTube-ster Dionne Slagter (Onnedi). Op dit kanaal zijn drie verschillende formats te zien, waaronder de spraakmakende hondenshow ‘Fikkie TV’. Dit is een multiscreen-format dat naast YouTube ook vanaf 12 februari iedere zondag om 15.45 uur te zien is bij RTL 5. De andere twee YouTube-formats zijn het hondenverzorgingstips programma ‘Fikkie Tips’ en het hilarische format ‘Fikkie Cam’, gefilmd vanuit het oogpunt van verschillende honden van bekende Nederlanders.

Martin Gaus en Dionne Slagter
Martin Gaus staat bekend als dé hondenkenner van Nederland en heeft onder an dere het programma ‘Dierenmanieren’ gepresenteerd. Met ‘Fikkie TV’ maakt hij zijn comeback op de Nederlandse hondentelevisie. Dionne Slagter (Onnedi) is een bekende YouTube-ster onder jongeren, zij bedient bijna 500.000 volgers op YouTube. Haar hondje Dolly is door haar YouTube-kanaal ook erg populair en heeft ook een prominente rol in ‘Fikkie TV‘.

Vanaf dinsdag 7 feb 15.30 uur ‘Fikkie TV’ – elke dinsdag een nieuwe video op YouTube en op RTL 5 vanaf zondag 12 februari 15:45 uur ‘Fikkie TV’ bij RTL 5

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*