#vacature Online Bureauredacteur Telesport (Mediahuis)

(freelance/interim) Fulltime, Telesport, Redactie, Video & Content

Op onze Telesport redactie ontstaan de mooiste producties als het gaat om middelgrote en multimediale nieuwsverhalen uit de sportwereld. Kort en snel sportnieuws wordt hier dagelijks via onze digitale platformen aangeboden aan onze lezers. Als online redacteur sta je elke dag midden in het nieuws. Je bent in deze rol medeverantwoordelijk voor de productie en maakt weloverwogen selecties van het sportnieuws. Je publiceert gedurende de dag digitaal artikelen en bepaalt daardoor mede het gezicht en het succes van Telegraaf.nl/sport. Vanaf je bureau bedien je onze digitale platformen, verdiep jij je in onze doelgroep en onderhoudt je nauw contact met onze merkcöördinator en verslaggevers.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Snel selecteren van informatie en digitale bronnen en dit vervolgens verwerken in een nieuwsverhaal of bericht.
  • Het verrichten van eind redactionele werkzaamheden op (eigen) artikelen.
  • Voortdurend inventariseren en volgen van de voor onze doelgroep nationale en internationale ontwikkelingen op sportgebied.

Wij zoeken in onze nieuwe collega het volgende;

  • Een afgeronde HBO opleiding richting journalistiek.
  • Ruime kennis van voetbal, autosport, tennis, wielersport en schaatsen.
  • Bekendheid met het nieuwe medialandschap, met ook een sterke link naar sociale media.
  • Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Aanvullend laat jij je als persoon omschrijven als flexibel en snel, werk je graag onder druk, toon je initiatief, en ben je innovatief en nieuwsgierig.

Wat kun jij van ons verwachten?
Terechte vraag!  Wij willen dat jij met veel plezier naar Mediahuis komt. Of van een afstandje inlogt in het geval van een pandemie. Daarom hebben wij een plek gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht je contractvorm. En dan niet omdat je soms letterlijk vanuit huis moet werken. 

Er liggen in deze rol meerdere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met sterke merken in Nederland, België, Ierland, Luxemburg en Duitsland biedt onze Mediahuis groep daarnaast ook intern (freelance) kansen op nieuwe mogelijkheden als jij je grenzen wil verleggen. We beginnen onze samenwerking graag op freelance en flexibele basis en voor 20-24 uur per week. Omdat we ook werken in wissel-en weekenddiensten zoeken we wel graag naar wat flexibiliteit in jouw werkagenda.

Interesse?
Ben jij die freelancer die impact wil maken? Laat dan van je horen! We ontvangen graag jouw cv, een korte motivatie en informatie over je beschikbaarheid en uur/dagtarief. Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van deze vacature? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op emailadres recruitment@mediahuis.nl. 

Is dit toch niet jouw opdracht? Via LinkedIn en het freelance platform Jellow houden wij je graag op de hoogte van alle tijdelijke opdrachten binnen ons huis!

SOLICITEER HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*