Ongehoord Nederland: We nemen scherp afstand van iedere bedreiging

Het bestuur van Ongehoord Nederland heeft kennis genomen van berichten dat Frederieke Leeflang bedreigd zouden worden.

‘Ons is niets bekend van mogelijke dader(s) of de achtergronden van de afzender(s). Ongehoord Nederland neemt scherp afstand van iedere bedreiging, zowel fysiek als verbaal, naar journalisten of mensen werkzaam in de media.’, aldus de verklaring van het bestuur van Ongehoord Nederland.

8 Comments

 1. @Juul Houd toch lekker een keer op met nog willen mee praten over radio en televisie. Je tijd is allang geweest. Ga lekker in de tuin werken morgen, een wandelingetje maken of een leuke kruiswoordpuzzel van mijn part maar stop a.u.b. met dat zielige niet objectieve domme geklets hier. Vroeger alles beter ja en jij weet ook alles beter. Prima!

  • “@Michel”
   Ik reageer tenminste met m’n echte voornaam en achternaam . Dat is “kwetsbaar opstellen”, Michel. Heb ik vroeger geleerd. Kun jij nog wat van leren. Want Michel zegt mij niks…………………. Kan iedereen zijn.

 2. Allemaal gezwets om ON zoveel mogelijk in diskrediet te brengen. Dit allemaal in de hoop om de omroep het moeilijk te maken omdat het niet past in de (helaas) links-denkende meute! (Ook jij @Juul – had wat beters van je verwacht)

 3. @Juul Reageren met voor en achternaam heeft helemaal geen meerwaarde Juul. Je komt hier alleen maar om de boel op te persoon te spelen en je eigen mening door te drammen. Nooit ga je in op de inhoud van wat iemand zegt. En waarom eigenlijk?

  Groet, Michel de Jong

 4. Arnold Karskens: ooit een topjournalist, tegenwoordig dé pannenkoek van medialand.
  De waanzin straalt van zijn gelaat af.
  ON in deze hoedanigheid snel opdoeken!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*