Onderzoek: ‘NOS is betrouwbaarste nieuwsmerk’

In het recent gepubliceerde Digital News Report Nederland 2024 van het Commissariaat voor de Media, blijkt dat het vertrouwen in nieuws in Nederland relatief hoog blijft, ondanks een algemene daling in interesse. Het rapport toont dat de NOS, samen met andere toonaangevende nieuwsmerken zoals RTL Nieuws, NU.nl, AD en de Volkskrant, een hoog en stabiel niveau van vertrouwen behoudt.

In 2024 geeft 54% van de Nederlandse bevolking aan vertrouwen te hebben in het nieuws, een percentage dat stabiel is gebleven in vergelijking met voorgaande jaren. Dit cijfer ligt aanzienlijk hoger dan in veel andere landen. Echter, het algemene vertrouwen in nieuws heeft een lichte daling gekend, waarbij vooral jongeren minder vertrouwen hebben en vaker sociale media als hun voornaamste nieuwsbron kiezen.

De resultaten benadrukken ook een daling in het aantal mensen dat (heel) erg geïnteresseerd is in nieuws, vooral onder jongeren. Dit wijst op een veranderend mediagebruik en een toenemende zorg om desinformatie onder de jongere bevolking.

Het Commissariaat voor de Media concludeert dat, hoewel het vertrouwen in nieuwsmerken zoals de NOS hoog blijft, er zorgwekkende trends zijn wat betreft de algemene interesse en het vertrouwen in nieuws onder verschillende demografische groepen in Nederland.

Bron: Digital News Report Nederland 2024, Commissariaat voor de Media

34 Comments

  • U heeft gelijk Nederland is een kabelland.En daarom kan het een onderzoek weer zijn,in wat voor waarde heeft het enige betekenis?.Ik heb meer vertrouwen in Omroep Gelderland,en zijn de Regionale Omroepen ook meegeteld!.Omroep heeft voor mij als inwoner van Gelderland van meer exacte informatie waarde,dan het vele nieuws uit de Randstad,met de hoofdzetel gevestigd in Hilversum.Globaal 25 jaar haal ik zowel Nederlands/Regionieuws/internationaal nieuws via:Omroep Gelderland.Via mijn schotel en via de Astra 1-2-3 via de dubbele LNB via mijn 90 cm schotel doorsnede.Maar ook de Duitse publieke/deelstaat/commerciële nieuws thema TV programma’s zijn ook inhoudelijk van zeer hoog Journastiek Niveau.

  • Betrouwbaarheid heeft niet te maken met kwaliteit. NOS journaal blijft vaak in gebreke als het om “betrouwbaar” nieuws gaat. Zij nemen constant een loopje met de npo code ,hoor en wederhoor nog nooit van gehoord. Lees Bauke Geersing. De kijker van nos journaal wordt regelmatig nieuwsfeiten onthouden omdat er een gekleurde eindredactie zit en als dat niet de reden van het onthouden dan is het ondeskundigheid. Voorbeelden: terugtrekken info Israël door eindredacteur mevr. Cann,D66. Laat corrigeren info op website nos omdat het niet anders kon want klopte van geen kanten. Het overnemen van info klakkeloos uit de Gaza wat hamas gestuurd is. Of denken jullie dat er onafhankelijke nieuwsgaring is in Gaza. Ja kan hoor maar ik denk het niet.
   Het constant ontbreken van het bijzinnetje: niet bevestigt
   Nog eentje dan. Natuurwet aangenomen. Oostenrijk stemt toch voor. Lang onderwerp in journaal want groen dan zijn ze er als de kippen bij. geen woord over wat Nederland heeft gestemd. Tegen nl.
   Knap hè. Verder zullen we het maar niet hebben over de gekleurde berichtgeving over Israël,Ukraine,Trump en de Amerikaanse verkiezingen met klimaatterrorist R.Bouma,überhaupt politiek nieuws Nederland.
   Poederbrief in Ter Apel in postkamer.grote paniek ontruiming op 19 januari. Geen woord in het journaal wel over de terreur van asielzoeker onderling en met de lokale bevolking dat valt me nog mee dat dhr.Trip dat wel opleest iov de eindredactie D66. Hou op over betrouwbaar wat een gelul is dat zeg. NOS journaal is een onbetrouwbare outlet.
   Dat is oa de reden dat er zo negatief wordt gedaan over de publieke omroep door de politiek door sterk gekleurde berichtgeving in nos journaal en Nieuwsuur.

  • Over betrouwbaarheid NOS het volgende gestolen stukje van Bauke Geersing. Ik ga er even vanuit dat men. Geersing geen bezwaar heeft Daniel zijn intelligentie even steel. Moet je even lezen wat de Neutrale Verslaggever ene Michiel Breedveld daarvan vindt. Michiel is nl zeer gekleurd en kan zijn particuliere mening vrijuit ventileren in zijn onderwerpen bij het nos journaal. Hoezo betrouwbaar. Hou toch op zeg!

   Het NOS Journaal berichtte op 9 september jl. over de demonstratie van Extinction Rebellion (XR) op de A 12 tegen het ‘subsidiëren’ van fossiele energie. De NOS merkte op dat het niet om subsidie gaat, zoals XR beweert, maar om belastingmaatregelen die destijds werden getroffen vanwege het toenemende belang van aardgas. In het bericht kwamen XR-aanhangers uitgebreid aan het woord. Op de vraag waarom ze daar zijn, volgde de reactie: “Omdat het niet anders kan.” Jetten (D66) en Bontenbal (CDA) kwamen aan het woord en zeiden dat het niet zo snel kan als XR wil. Iemand van de Partij voor de Dieren ondersteunde het protest voor 100%. Vervolgens zei NOS-journalist Michiel Breedveld dat de CO2 naar nul moet, met de opmerking “op de rechterflank zitten partijen die dit onzin vinden”.

   • Ik heb deze heer Breedveld veel onderwerpen zien laten verkleuren naar hoe kan het ook anders naar zijn vrienden van GroenLinks en de oase uit Limburg. Dat heeft niet te maken met betrouwbaarheid dat is bewust in dit geval de nieuwe coalitie vervuilen met zijn incompetentie gelijk daar gaan we de rest van die incapabele fte’ers bij het jeugdjournaal.
    Dat onderzoekje van het commissariaat van de media is inderdaad de slager enz en wordt ook bevolkt door gelijkdenkende nl. Links. Waar raar nou hè.

  • Zullen we het nog even hebben over de berichtgeving klimaatverandering oven denken jullie, hou asjeblieft op want dat weten we echt wel dat is zo gekleurd als kan groener kan niet daar kan Rob Jette nog wat van leren en mevr. Van de Wal is daar samen met boerenterrorist tjeerd de groot nog minkukels bij. Meneer Rob Trip in beeld: co2 is de reden van de klimaatverandering volgens daar zijn ze weer de wetenschappers en dat wordt veroorzaakt door fossiel. We gaan over naar Den Haag naar Sander van de wulp.en sanders is minister Jette het daar mee eens. Nou Rob je zal het niet geloven……dit toneelstukje wordt keer op keer herhaald. Oh ja kernenergie is gevaarlijk want opslag afval kan 110k jaar gevaarlijk blijven. Over naar Den Haag interview met vertegenwoordiger Greenpeace en meneer …….
   Ook dit toneelstukje wordt enz.
   Volgens nos journaal geen probleem met opslag co2 in legen gasputten op de Noordzee. Het kost een beetje volgens het nos. Journaal maar daar komen wel investeerders op af want hulp met subsidie. Over het gevaar CO2 lees Frank westerman over loskomen CO2 in een meertje in Afrika. Alle dieren in de omgeving lagen dood op de grond geen dierenleven meer mogelijk want co2 is zwaarder dan zuurstof en derhalve verstikking. Maar kan rustig in de Noordzee gepompt worden volgens het nos journal want geen noir en wederhoor je weet wel de npo code.
   Hoezo betrouwbaar.

 1. Hoofdzakelijk anp berichten doorgeven. Veel “ouderen” kennen X niet. Voor mij betrouwbaarder en meer diepgang en “debat” op X dan eenrichtingsverkeer NOS

  • NOS haalt toch ook nieuwsvoorziening van het ANP? ANP andere persbureaus zijn geen haar beter hoor. NOS/RTL, Nu.nl herschrijven alleen berichten om het up te spice en waarnodig aan te dikken/verergeren door zinsbouw en bijzinnen die vaak niet relevant zijn omdat hysterie scoort. Niet alleen in geschreven media maar ook op TV en radio. Je komt zelden tot nooit gewoon een bericht tegen waar geen journalist/redacteur overheen is geweest met een aanpassingen in de zinnen ‘omdat dit nu eenmaal lekker klinkt’. Het zijn nooit plane persberichten. Die kun je als derden ook helemaal niet verkrijgen en zijn alleen voor de media.

  • Ah ja, X/Twitter (spreek uit: shitter), waar de nazis, complotten en porno weer vrij spel hebben. Super betrouwbaar!

 2. Waar ik mij al jarenlang aan erger,als voormalig Tecgneut.De beperkte exakte informatie van zowel het klimaat/milieu-aspecten.Wat vooral wel bij de vele Buitenlandse Omroepen wel kan ontvangen.Je moet niet bij de presentatoren van de NPO/NOS Commerciele nieuws-TV programma’s zijn over inhoudelijke Technologische ontwikkeling.Als voor beeld: via youtube.nl (tik in) Mit der Energiewende in den Blackout? en Plötzlich Dunkel en Blackout-wie gut sind wir auf Hessen ohne strom vorbereitet?.En dat zal steeds meer in aanvang toenemen,ook in Nederland.15 jaar geleden had men de te dunnen netstroomkabels moeten vernieuwen,in vooral de 110 KV middelspanning,en nu maar zoeken naar oplossingen om een Blackout(stroomnet-onderbrekingen te voorkoemen.Zoals een netbeheerder van Tennet verwoorden,1500 x heeft hij ingegrepen om een Blackout te voorkomen.Zelfs door de alle gebonden energie-centrale’s i Europa werken als een ketting,en als ergens de zuivere sinus 50 HZ wisselstroom gaat veranderen,kan dat voor de anderen aangesloten Europese-lidstaten de gevolgen ondervinden.

 3. Je hebt te maken met de wet van Ohm: U =I X R spanning=ampare x weerstand. Via youtube.nl (tik in) hitec: Das stromnetz von Morgen:geeft weer het verschil tussen wisselstroom opgewekt van de wind-turbine’s en de transport via de gelijkstroom-zeekabels,en dan ziet u de info via de Duits-Oostenrijkse TV omroepen,in de exakte weergave daarvan.En via ovmagazine.nl(openbaarvervoer) ALLE THEMA’s en klik op: DUURZAAMHEID en zap naar: Waterstof:massa is kassa en daarnaast op Astrom Waterstof-treinen en terug naar Energie pag 2 klik op: Onze Energiehuishpuding moet slimmer,en neem kennis van mijn exakte waarheden,via vakbladen/youtube/en vooral via mijn Satelliet-ontvangst,al jarenlang de exakte waarheden en bevindingen,en dat betekend de exakte Nieuws-overdracht.En de vele nieuws uit alle delen van de Wereld,worden vaak via div Satellieten die op een hoogte van 38.000 km boven de evenaar zijn geplaats,en met 11.000 km per uur om de de Aaarde heen draaien.Via een Europe overkoepelde org. die verbonden zijn tussen de vele LandelijkeTV- Omroepen.In de verpreiden van Nieuws,en ontvangen.Zover mij bekend is.En dat kan gezien worden,in evt. eenzijdige berichtgeving? via de Kabelkijkers Nederland tov de Schotelbezitters.En in mijn betoog zit ook een uitdagend karakter in weergegeven.afz: een Senioor van 80 jaar,behorend tot de nieuwe groep Senioren,die over héél veel kennis beschikken,en dat in div kennis-verijking.Wie is de betrouwbaarste NieuwsMerk!.

 4. Vraagje schotelman. Waar voor opleiding krijgen journalisten in Duitsland. In Nederland hbo. De personen die zich daar journalist noemen zijn net maatschappelijk werk niveau journalisten.
  In Nederland is er denk ik weinig journalisten met technische kennis die op de npo de informatie behapbaar over kunnen brengen. Je hebt een programma focus dat gepresenteerd wordt door een maatschappelijk werktype journalist. Je Diederik Jekel, wetenschapper, maakt een programma over het wetenschappelijk verleden. Hij lijkt mij juist geschikt om een programma op Duits niveau te maken

 5. TV kijker: Diederik Jekel,heeft die ook Prof.Dr. ING voor zijn naam staan.Het gaat erom wat de NPO tov de Duitse presentatoren wel kunnen en mogen weergeven,als het maar over dat wij allemaal elektrische moeten autorijden,en daarnaast kan de NPO gezien worden als een Staatsomroep.Ziet via:youtube.(tik In) Neodym-Das Schmutzige Geheimnis Sauberer Windräder en TÜV nicht bestanden? Hier landen die Autos|Entdeckt! Geheimnisvolle Orte|kabel eins Doku en Abwracken-Gut für die Wirtschaft,Schlecht für die Umwelt?|WDR DOKU en Autoschrott in Afrika: Was deutsche Gebrauchtwagen anrichten| Die Story|kontrovers|BR24 en Wie gefärhtlich ist die Batterie im Elektroautos?|Qarks en TV Doku: Brennende Elektroautos bei der Post en ZDF HD Der wahre preis ElektroautosWaar de Delvers,in die zeer corrupte landen,waar totaal geen mensen rechten aanwezig zijn( omdat de NPO het steeds heeft wij moeten allemaal E-Auto-(hoe verzint je het)rijden) en Bolivien im Lithium Rausch.En dat is van een ander Technisch niveau dan de presentatoren van de NPO? en via NDR.de Themen A-Z Windkraft en Energiewende via deze Duitse Deelstaat Omroep,en u kunt het in de Nederlandse Taal kunnen laten vertalen.En dat is het verschil tussen de Duitse MODERATORS inzake de exakte waarheids-getrouwen informatie aan te bieden,aan de Nederlandse Kabel-kijkers tov de Schotel-bezitters.En alle bovenstaande informatie bestaat uit de Duitse MODERATORS,en wie bezit nu HBO?. Je moet wel de Duitse Taal beheersen voor de Engelstalige: (tik in) ITER/SMALL MODULAR KERNFUSIE REAKTOREN/En Wendelstein 7-X Stellerator.geeft weer door de zeer zware waterstof-Atomen samen te laten smelten,en er onstaat een Helium Energie-bron van 150.miljoen graden,zijn nog in ontwikkeling.En weet Diederik Jekel dat ook!.En waarom ik als 80 jarige dat wel!.Kennis is macht,en daar maak ik elke dag gebruik van.De nieuwe generatie Nederlanders zullen in de toekomst wel gebruik moeten maken van de nieuwe Energie-opwekking.Maar het zal mijn tijd wel duren?.

 6. TVkijker:het zal het niet gaan worden,het gaat al jaren om de kijkcijfers,voor de reclame inkomsten.En daarom zullen de kabelkijkers voor dom worden versleten,wat ze niet weten daar zeuren ze ook niet over.Een voorbeeld van de Duitse
  Commerciele omroep(onderdeel van de Duitse RTL GROEP VOX.de AUTO MOBIL en via:youtube.nl (Die Autodoktoren) geven weer wat er ontbreekt bij de NPO een goed informatief auto TV programma,maar ook een van mijn beste auto-website:mvwautotechniek.nl dat zou een goed onderlegde presentator kunnen zijn,in de uitleg via een TV programma,van heel technologische autokennis,ziet ook zijn bijdrage omschreven,de Otto 4 slag kleppenmotor met waterstof-injectie,en die techniek in ontwikkeling door oa:Toyota/Yamaha/Kawasaki/Honda inzake dat de E-Auto’s gehakt van worden gemaakt door deze waterstof-techniek.Via:youtube.nl (tik in) Wasserstoff neues E-Bike geeft weer de werking van de brandstofcellen. Image a of hydrogen Car,geeft weer de werking van waterstofinjectie,en weet Diederik Jekel dat ook!.Maar we hebben die domme spelletjes TV programma,wat bedoelt is voor meer TV kijkgenot.Want het moet een inhoud weergeven voor een groep kijkers die belangrijk blijven voor meer kijkcijfers,en een IQ hebben van een wasbeer,en liggend op de bank de hond naast je,en een bak chips en ern fles bier vasthoudend op je gezwollen buik,en wat kleur op je platte tv,een aan de benedenverdieping TV kijkgenot zal opleveren,inhoud is niet belangrijk als het maar niet zal gaan over technologische ontwikkelingen.Je eigen blijven ontwikkelen kost energie,maar dom blijven daar heb ik de kabel voor nodig!.Voor Love Nature en Hystorie en mer inhoudelijke TV programma’s,behoren niet tot mijn zeer lage IQ,want anders krijg ik daar een bipolaire geheugen stoornis van,en met div flesjes bier op,begin toch wel de wereld om mij heen beter te begrijpen,en valt daarmee in een diepe nachtrust.

 7. Maar ook de CEO van Rijnstate Ziekenhuis in Elst zou een zeer goede presentator kunnen zijn voor de NPO.via youtbe.nl (tik in)Waterstof Rijnstate Elst:geeft weer als eerste Ziekenhuis in Europa die gebruikt maakt van Waterstof opwekking,voor het opwekken van de eigen Energie,vooral door de steeds terugkerende en de komende jaren van Energie tekorten,Blackout.En dat zijn nu CEO’s met toekomst visie.En daar moeten er meer komen zowel bij de NPO als in de landelijke Politiek.Nu worden de poppetjes weer verdeelt over de REGERINGS-GEBOUWEN IN DEN HAAG,IN DE PARLEMENTS-GEBOUWEN.MAAR WELKE TWEEDE KAMER FRACTIE LEDEN BESCHIKKEN OVER HEEL VEEL EXAKTE KENNIS INZAKE IN HET BELANG VAN DE BV NEDERLAND?.

 8. En daarnaast die Randfiguren die beweren met het knipperen van de vingers,de wolven kunt verjagen,en over enige tijd,het geluid van de schapen niet meer kunnen nadoen,want die zijn al opgevreten door de wolven.En dan die natuurvrienden,die bezorgt zijn dat de ijsbergen zijn gesmolten,en nu de ruimte krijgen om vast te winnen aan waterland Nederland.Het zou een passage kunnen zijn,uit het wereldberoemde TV serie:Eén Dagboek van een Herdershond.De wereld verandert,ook het postzegellandje Nederland?.

  • Het is typisch Nederlands: altijd via een omweg je gelijk zien te krijgen.Hoe kun je als evt Kabelkijker bepalen wat er te koop is,in de betrouwbare Nieuwsvoorzieningen uit de paar Kabel-abonnementen? Radio/TV zenders?.Kijk evt via: Selfsat.com de aanschaf van de nieuwste satelliet-vlakantenne’s.En je kunt zelf vol-automatische satellieten via het ingebouwde GPS jouw Satellieten ontvangen die passen bij je denkbeelden,en vooral de FTA(FREE TO AIR) omroepen zijn er vooral betrouwbare Nieuws-kanalen te vinden.En dat weet ik als voormalig FEEDHUNTER.Via Google.nl (tik in) FEEDHUNTER en neem kennis van deze bijzondere hobby.En dat is van een andere Digitale Struktuur dan Kabel-kijkend Nederland: en daaruit bestaan de frictie’s in niet te kunnen ontvangen van de exakte waarheden,ook betreft de klimaat/en milieu-aspecten.Maar Nederland zitten bijna vol met van de wijsneuzen die denken via Narcistische denkbeelden,hun gelijk via een omweg te kunnen etaleren.Ik ga als Schotel-bezitter dat er binnen gebonden Europese Omroepen heel betrouwbare Nieuws-TV-uitzendingen zijn.Zoals de n-tv en N-24 en ServusTV 3SAT van de Duitse TV omroepen,en via de Schotel/Vlakantenne FTA te ontvangen.

 9. Zoals ik al eerder aangaf,de komende stroomnet storingen.Net gelezen 100.000 huishouding zonder stroom in het westen van land,in Limburg vandaag 17
  000 huishoudings/Bedrijven zonder stroom en zal de nieuwsdienst van NOS dat ook weergeven! en de komende stroonetuival,en tijdens het Europese voetbal het waarom!.Nu weet u de lezers van spreekbuis het waarom.

 10. NOS betrouwbaarse Nieuwsmerk?. En waar de Technologische Innovatie Technieken kan ik terugvinden?.Via youtube.nl (tik in) Deutschland im Jahr 2050-Teil 2: Blick Unser leben der Zukunft(Reportage):geeft weer dat door corrosie door de veroudering van de netstroomkabels er meer weerstand zal zijn voor de zuivere doorgifte van de 50 Hz wisselstroom ziet ook de Test (tik in)Rückbau des Atom kraftwerkes Unter weser|wie geht das?|Reportage|NDR Doku: geeft weer de opbouw van de nieuwe kernfusie-centrale’s in Zeeland(Borsele)omdat we vooral in het heden en de toekomst over heel veel meer Energie moeten kunnen beschikken.Maar Tennet heeft vanaf Noord-Duitsland naar Zuid-Duitsland een ondergrondse Gelijkstroomkabel met elkaar verbonden,maar die kontruktie is kostbaarder dan Wisselstroom,omdat bij gelijkstroom 2 kabels neergelegd moeten worden een plus en een min,omdat het een gesloten system moet zijn.En dat had in Nederland ook allang moeten gebeuren.Tennet is ook grotendeels in handen van onze Regering?,in aandelen!.En waarom weet ik dat weer!.Het is wachten op een totale stroomnetuitval kan zijn in gedeeltes in Nederland,maar door div. stroomnetkringen kan men via een oploop-spanwerk het weer binnen redelijke tijd weer herstellen.En de bekende netbeheerders weten het vaak niet waarom!.Nu de lezers van spreekbuis weten nu wel,wat er zal gebeuren bij stroomnet-uitval:geen koffie meer kunnen zetten/TV staat op zwart/ Liften werken niet meer/Pinautomaten werken niet meer/stoplichten werken niet meer/brandstof-tanken kan niet meer/roltrappen werken niet meer/koeling van etens-producten vallen uit/Koeien melken moet weer met de hand gebeuren,en thuis bij kaarslicht toch het wereld beroemde spelletje spelen: MENS ERGER JE NIET.

 11. Ga het eens hebben over de inhoud,gekken en dwazen zullen de wereld blijven verbazen.En als je een IQ van een wasbeer bezit,dan behoor je tot die groep kijkers die behoren bij de Vandaaginside.Die beter kunnen zitten met een kunst-penis met een helm op,en op hun borst hebben staan:Lekker Man.Werkt u zelf bij de NPO of de NOS,en dan is voor duidelijk,het negatieve reaktie.Heb respect van een inzender van 80 jaar,maar je zult het leven blijven achtervolgen: je zak eerder door een strontcar worden overreden dan de Goudenkoets.Want vooral Technische onderlegde zullen altijd worden afgezeken,door de Rand-figuren die vaak zelf niets kunnen.En dat is het steeds terug kerende dilemma,van die groep jonge mensen met een zeer laag IQ niveau,die niet willen deelnemen aan het belang van de BV Nederland,maar hun geld verdienen in de drugs wereld,en de verkoop van meer inhoudelijke genots-artikelen,en hun laten wapperen in de herstel van technologische problemen,dit land zal steeds meer terug vallen,in de verkoop van genotsartikelen,want de gebruikers houden de verkoop daarvan in het vele verdien model.Er moeten duizenden transformatorhuisjes geplaats worden,en door de duizenden Technisch onderlegde maar die zijn niet meer tevreden,want die verdienen hun geld makkelijker in de drugs verkoop.En in wat voor land komen de nieuwe generatie jongeren terecht?.Wij moesten vanaf 16 jaar gaan werken,en een toekomst opbouwen,anders kregen we een schop onder onze kant.En dat is mijn visie als 80 jarige op de nieuwe generatie,die mer willen blijven profiteren van onze sociale systemen.En brengt ons land naar de kloten,en daardoor zal Nederland afzakken naar een ontwikkelingsland want de beter geschoolde met een hogere IQ verdwijnen naar landen waar ze met open armen worden ontvangen.Ik vertrek uit Nederland Jelle zal wel zien waar naar toe.Maar ik hoop het niet mee te maken wat wij Senioren hebben opgebouwd in het belang van de BV Nedrrland.

 12. Dus ik geef inhoudelijk een reactie op die brabbels van die schotelman en de opmerking zich te beperken tot het onderwerp en dan wordt mijn reactie niet gepubliceerd en die meuk van schotelman peperkamp laten jullie staan. Lekkere moderatie.

  • Ik vrees dat na elke reactie op de schrijfdiaree van Hans Schotelman hij nog meer leeg loopt.

   Zijn vrouw is vast blij dat hij een hobby heeft.

 13. Madelief:ga eens goed de inhoudelijke informatie lezen,voordat je een oordeel geeft,het betreft heel veel technologisch ontwikkelingen,en als je opleidings niveau niet van een HBO is,maar betreft van een huishoudopleiding.zDan kan ik je niet kwalen nemen,in de onzinnige reaktie

  • geeft.
   Het
   technologische
   opleidingsniveau
   huishoudopleiding,
   dan
   kwalijk
   met
   reactie.

   Nou, een kind van de basisschool kan beter schrijven dan jij met je HBO opleiding.
   Dus kappen met die onzin, want sommige zaken die je over technologie schrijft kloppen ook niet. Spuug je gepruttel uit bij een ander forum. Probeer tweakers eens.

 14. Je stukken nodigen muj niet uit het te lezen want te lang en te veel. Doe u eens een cursus beknopt duidelijk schrijven.

  Kan je wel arrogant doen over je opleidingsniveau maar ik neem aan dat je niet alleen voor jezelf schrijft? Verplaats je eens in de lezer.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*