Omroepen in de prijzen bij SpinAwards

Voor de 18de keer zijn dit jaar de SpinAwards uitgereikt. Het is een competitie voor bureau’s, opdrachtgevers, startups en productiebedrijven in de mediawereld. Ook de publieke omroep was weer vertegenwoordigd met inzendingen van NOS, NTR, VPRO, KRO-NCRV en BNN-VARA.

Digitaal werk in de mediabranche, daar draait het om bij deze verkiezingen. 7 Gouden en 23 Zilveren SpinAwards werden donderdagavond in Amsterdam uitgereikt. Q42 won de Grand Spin Award. De meest bekroonde inzending was Pridestream van N=5 voor KPN in samenwerking met MediaMonks.

Tuin der Lusten
Bij de omroepen was er voor  Het DNA van MDMA van de NOS goud in de categorie Content. Dat is een interactieve productie over de wereld van XTC. Daarnaast wonnen Penoza Het Netwerk van de KRO-NCRV in samenwerking met Elastique en Super Stream Me van de VPRO Zilveren SpinAwards in de categorie Next TV & Film. Ook Jheronimus Bosch de Tuin der Lusten(NTR )won een Zilveren Spin Award.

De SpinAwards Night is grootste creatieve event van de digitale media-branche in Nederland. Er waren ongeveer 2000 gasten. Het overzicht van alle winnaars is te vinden op http://SpinAwards.nl/pers . Daar zijn ook de juryrapporten te zien.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*