Olav Mol niet naar Viaplay

Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk verzorgen vanaf 2022 het commentaar bij de Nederlandse Formule 1-uitzendingen. Dat meldt Formule 1-licentiehouder NENT aan RacingNews365.

Olav Mol was bijna 30 jaar de vaste stem is van de Formule 1, maar zal dat niet meer doen bij Viaplay.

4 Comments

    • Ach wellicht is een frisse wind niet eens zo heel verkeerd. We moeten eens af van het idee dat sportcommentaar altijd maar door één persoon moet worden gedaan, Jack is pitreporter en geen volwaardige co-commentator. In Bijvoorbeeld WEC, IMSA en ELMS heb je de two man booth wat erg lekker werkt, en soms een three man boots mete play by play, color commmentator en een analist. Kan ook nog. Bij Mol werkt dat niet. Er is ooit geprobeerd met twee man commentaar te doen, maar dat mislukte jammerlijk. NENT wil het duidelijk wel in die richting proberen maar dan wel met twee nieuwe commentatoren, en dat snap ik wel. Ik zeg verandering van spijs doet eten. Bring it on!

  1. Gelukkig gaat hij wel door via grandprix-radio. Net als vroeger bij belangrijke sportwedstrijden, de radio aan voor het commentaar en de tv zonder geluid voor het beeld.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*